Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Από σήμερα το Sports Magazine μπαίνει στην ζωή μας

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς το www.sports-blog.gr από τον Οκτώβριο του 2007 που βγήκε στον διαδικτυακό «αέρα», έχει ως μοναδικό σκοπό και στόχο να ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τις ομάδες του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Ενώ είναι και ένα ελεύθερο βήμα για όποιον θέλει να πει την γνώμη του για την αγαπημένη μας ομάδα.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να δημιουργήσουμε ένα μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό τόσο σε μορφή PDF, όσο και σε μορφή Flash που θα μπορείτε να το κατεβάζετε και να το διαβάζετε στον υπολογιστή σας.
Το Sports Magazine, όπως είναι ο τίτλος του θα περιλαμβάνει τις κυριότερες ειδήσεις του εκάστοτε μήνα, κάποια από τα δικά μας σχόλια που αφορούν την επικαιρότητα, αστεία και παράξενα, φήμες και αθλητικό κουτσομπολιό. Αν έχετε δικές σας απόψεις που θέλετε να περιληφθούν στο Sports Magazine δεν έχετε παρά να μας τις στείλετε στο e-mail sports@mail.gr
Από σήμερα λοιπόν "είναι στον αέρα" το πρώτο τεύχος του. Συγχωρήστε μας για τις παραλείψεις μας. Στο μέλλον θα διορθώσουμε τις ατέλειες.

Για να διαβάσετε το Sports Magazine απλά κάντε κλικ στην ένδειξη Enlarge this document in a new window.
Η για να το κατεβάσετε σε μορφή PDF κάντε κλικ στην φωτογραφία Sports Magazine -Download here

Δεν υπάρχουν σχόλια: