Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Mώραλης:"Επιθετικός μες στην βδομάδα"

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" δεν παρέλειψε να μιλήσει και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τονίζοντας πως ακόμα και αν βρεθεί κάποιος για να μπει στην ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είναι εγγυητής εδώ και 16 χρόνια.

"Με τον Μαρέσκα όλα έχουν τελειώσει και ο ποδοσφαιριστής είναι καθ' οδόν για το Έρμελο. Αν σας ενδιαφέρουν οι αριθμοί η Σεβίλλη πήρε 1 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο παίκτης θα παίρνει περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά είναι ξεκάθαρος. Πήραμε Πάρντο, Ζαϊρί κλείσαμε δύο καλές υποθέσεις με την απόκτηση του Ντάρμπισιρ και του Μέλμπεργκ στη θέση του Άντζα. Προχωρήσαμε και στην απόκτηση του Μαρέσκα που είναι μια σπουδαία μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή κάνουμε μια διερεύνση για τον επιθετικό και πιστεύουμε πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει η υπόθεση του σέντερ φορ".

"Για την αριστερή πτέρυγα στόχος μας είναι ο Μαρκ Γκονζάλες όμως οι απαιτήσεις της Μπέτις είναι μεγάλες για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής και περιμένουμε να δούμε αν δεν πουληθεί τότε θα προσπαθήσουμε να βρούμε άλλη άκρη. Πιστεύω πως στα προκριματικά θα λείπει μονάχα ένας ποδοσφαιριστής, αυτός ήταν ο στόχος μας.

Υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί. Ο προπονητής βλέπει και μαθαίνει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη για αριστερά όμως αν βρεθεί παίκτης από το υπάρχον ρόστερ που μπορεί να καλύψει το κενό τότε ίσως ξαι να μην αποκτηθεί".

"Αν τελικά διεξαχθεί η γενική συνέλευση και δεν υπάρξει κάποια αναβολή τότε την Τρίτη θα έχουμε νέα. Οι συζητήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν μπορούν να γίνονται δημόσια. Δεν ισχύει πάντως πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και την Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις. Πάντως δεν αισθανόμαστε πως κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θα είναι ισχυρός αφού υπάρχει ένας εγγυητής εδώ και 16 χρόνια στην ομάδα. Σίγουρα θα είναι καλό αν κάποιος βοηθήσει την ομάδα όμως ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: