Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Κ. Μήτρογλου : "Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Καταφέραμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ του Αβραάμ. Νιώθαμε πολύ φρέσκοι, με καλή φυσική καταστάση κι αυτό έγινε λόγω της προετοιμασίας.
Πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Το πρώτο γκολ μας βοήθησε να είμαστε στην θέση του οδηγού και να μπορούμε να βρισκόμαστε συνεχώς στην αντεπίθεση για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρια τέρματα σήμερα όμως παρά το 2-0 δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση σήμερα", δήλωσε ο 21χρονος σέντερ φορ.

Κετσπάγια: "Ευχαριστημένος και με το παραπάνω"
"Ήταν πολύ καλό για πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε καλά και από την αρχή δείξαμε ότι είμαστε φαβορί. Πετύχαμε γρήγορα ένα γκολ και ελέγχαμε τον αγώνα
Δεν έχει τελειώσει τίποτα έχουμε και τον επαναληπτικό όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Μπήκαμε δυνατά, πετύχαμε 2 γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε, αλλά και το 2-0 μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα".
"Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι, κλείσαμε τους χώρους όπου θα κινδυνεύαμε και η νίκη ήταν δίκαιη. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η Σλόβαν είχε παιχνίδια στα πόδια της όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για την προηγούμενη προκριματική φάση.
Εμείς όμως ήμασταν έτοιμοι, παρουσιαστήκαμε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, κλείσαμε χώρους και χάσαμε ευκαιρίες. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα αφού έχουμε και τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί".
"Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Επιλέξαμε τους κατάλληλους και αυτά που τους ζητήσαμε τα έδωσαν και με το παραπάνω".

Μέλμπεργκ: "Γκολ στο Καραϊσκάκη"
"Ο Ολυμπιακός ήξερε τι ήθελε στο παιχνίδι του. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε χώρο και φεύγαμε στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε την μπάλα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε.
Σ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και στο Καραϊσκάκη. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, είχαν αυτοπεποίθηση αλλά με τον τρόπο μας τους προσγειώσαμε. Συνέχιζαν να πιέζουν αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες.
Όταν και οι δύο ομάδες κουράστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο εμείς κοντρολάραμε το παιχνίδι. Όταν σκοράρουν οι κεντρικοί αμυντικοί όπως ο Αβραάμ βοηθούν την ομάδα να παίρνει αποτελέσματα. Χαίρομαι που το έκανε ο συμπαίκτης μου και ελπίζω να το κάνω και εγώ στο Καραϊσκάκη".

Ζαιρί: "Νίκησε το ομαδικό παιχνίδι"
"Ο προπονητής μας είπε να είμαστε προσεκτικοί αμυντικά. Σήμερα παίξαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του ματς. Σκοράραμε δύο φορές και κάναμε την ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Νιώθω πολύ καλά.
Παίζω σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έτσι είναι εύκολο να γίνομαι καλύτερος στο παιχνίδι μου. Σήμερα νίκησε το ομαδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θέλουμε να νικήσουμε και στην Αθηνα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Γ. Παπαδόπουλος: "Δουλεύω για μια θέση στην ενδεκάδα"
"Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πήγαμε καλά κι αυτό θέλαμε από την αρχή.
Ήμασταν πολύ σοβαροί και το ίδιο θέλουμε και στον επαναληπτικό. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε γιατί είναι επικινδύνοι και θα μπορούσαν να μας δημιούργησουν προβληματα. Δουλεύω για μια θέση στην ενδεκάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: