Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-3, Πρωταθλητής ο θρύλος

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 12η ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ.
Με την νίκη του επί του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη με 3-2 και με την ταυτόχρονη ισοπαλία του ΠΑΟ στην Τρίπολη έφτασε την διαφορά από τους δεύτερους στους 11 βαθμούς με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Οπότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! 
37ο Πρωτάθλημα Ελλάδος. 1 περισσότερο από όσο έχουν όλοι οι άλλοι μαζί. Αυτοδυναμία δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί με τον Νταρμπυσάϊρ να σκοράρει από θέση οφσάϊντ. Δέχθηκε όμως 1 γκολ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου και στην έναρξη του 2ου. Από εκεί και πέρα ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και π[έτυχε άλλα 2 γκολ με τον Τζόλε και τον Ντουντού κατακτώντας την νίκη. Τραυματίες αποχώρησαν από το ματς οι Νικοπολίδης και Οσκαρ. Τώρα πλέον τα υπόλοπα 3 ματς έχουν διαδικαστική σημασία. Αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να τελειώσουμε την χρονιά οπως πρέπει.


Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον, Μάκος, Εστογιανόφ, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Λουρένσο.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Όσκαρ, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Ντάρμπισιρ, Μητρογλου, Τοροσίδης.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: