Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ρεαλ-Ολυμπιακός 71-63



Ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό που δεν έχει μπει στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του αγώνα και ηττάται φυσιολογικά με 37-20 από την Ρεαλ, έχοντας κάνει 12 λάθη!
Ας συνέλθουν γρήγορα γιατί δεν μας βλέπω καλά. Δεν θέλει πολύ να αλλάξει η ψυχολογία των 2 ομάδων για τα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε τίποτα παράξενα και μετά να τρέχουμε..
Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο αν και παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το πάρουμε κιόλας αλλά οι ηλίθιες επιλογές που έγιναν δεν επέτρεψαν να γίνει η ανατροπή.
Δυστυχώς σήμερα είδαμε τον κακό Ολυμπιακό των προηγούμενων μηνών. Έναν απαράδεκτο Ολυμπιακό. Χωρίς πάθος με ελεεινά ποσοστά στις βολές. Αλήθεια δεν κάνουν προπόνηση σε αυτό το θέμα? Διότι όπως φαίνεται όλη την χρονιά είναι ελεεινοί σε σημείο παρεξηγήσεως. Να μην μπορούν να βάλουν μια βολή. Έλεος.
Προσέξτε καλά κύριοι. Όλοι και πρώτα από όλους ο προπονητής. Κερδίστε το επόμενο ματς
γιατί τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Επαναλαμβάνω ότι αποτυχία δεν χωράει φέτος.
Δεν ήταν εμφάνιση αυτή σήμερα. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Τέτοια εμφάνιση δεν επιτρέπεται στο επόμενο ματς. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η Ρεαλ δεν είναι καμία υπερομάδα. Αν σήμερα παρά λίγο να την κερδίσετε , έτσι όπως παίξατε σκεφτείτε τι κάνατε λάθος και διορθώστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: