Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Προσοχή και πάθος σήμερα

Ξεκινάει σήμερα η σειρά αγώνων με την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. Και ξεκινάει με 2 αγώνες (σήμερα και την Πέμπτη) μέσα στο ΣΕΦ. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάρει ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα κάνοντας 2 νίκες. Θα χρειάζεται μόλις 1 σε 3 εναπομείναντα παιχνίδια.

Οπότε εύκολα γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, προσοχή και πάθος αν θέλει να μην έχει δυσάρεστες εκπλήξεις από τους Ισπανούς. Οι οποίοι να θυμίσω έχουν κερδίσει εκτός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μακάμπι. Και γενικά είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμηθούν ή να πιστέψουμε ότι είμαστε ήδη στο Final 4.

Τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα αποκτιούνται μέσα στο γήπεδο με κόπο και ιδρώτα.

Ο κόσμος της ομάδας θα βρίσκεται στο ΣΕΦ, έτσι και αλλιώς. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας. Να έχουν το μυαλό τους μόνο μέσα στο γήπεδο και στο συγκεκριμένο ματς. Και πουθενά αλλού. Ένα-ένα ματς και βλέπουμε. Με τα λόγια κανείς δεν κέρδισε τίποτα. Μόνο με τα έργα. Κάντε αυτό που πρέπει και χαρίστε μας στιγμές μοναδικές μετά από πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: