Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μετά το τέλος του ματς, ο Τζος Τσίλντρες τόνισε: "Ξέραμε ότι η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα και στη Μαδρίτη θα είναι δύσκολα. Στην Ισπανία κάναμε μια μεγάλη νίκη επί της Τάου και θέλουμε να το επαναλάβουμε κόντρα στη Ρεάλ. Πριν δύο βράδια, με πήρε ο Παπαλουκάς τηλέφωνο και μου είπε πως να μπω στο γήπεδο, να είμαι δυνατός. Στην επίθεση δεν ήμουν καλός, αλλά προσπάθησα νομίζω στην άμυνα".

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: "Για να φτάσεις εκεί που θέλεις, πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Να τα δίνεις όλα για 40 λεπτά και παρότι η Ρεάλ μας δημιούργησε προβλήματα, μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας. Πρέπει να πάμε με την ίδια ταχύτητα στην Ισπανία για να κάνουμε το 3-0".¨

Στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε: "Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ θα έχει καλύτερη πνευματική αντιμετώπιση και λιγότερη πίεση. Κοντρολάραμε το παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι τέτοιοι αγώνες μας βοηθούν να χτίζουμε χαρακτήρα. Είχαμε υπομονή και στο τέλος όλοι οι παίκτες είχαν να δώσουν κάτι καλό για την ομάδα. Απλά κάναμε το 2-0. Είναι φυσιολογικό η κακή κίνηση στη μπάλα να δημιουργήσει κακές επιλογές. Σε βάθος όμως οι επιθέσεις μας ήταν καλές. Ο ένας συμπαραστέκεται στον άλλον και έχουμε καλή διάθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: