Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

ΤΟ ΘΕΜΑ
Απίστευτα μεγάλη παραμένει η ανταπόκριση των μελών και των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο πρόγραμμα των ειδικών συλλεκτικών καρτών μέλους. Ανταπόκριση που στηρίζει την προσπάθεια του Συνδέσμου για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη όλων των αθλητικών τμημάτων που καλλιεργεί και φυσικά για τον μεγάλο στόχο που είναι η κατασκευή του κολυμβητηρίου που θα στεγάσει τα αθλήματα υγρού στίβου. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. όπως επίσης και η παράδοση των ειδικών συλλεκτικών καρτών μέλους. 
«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ»
Αυξημένος είναι και ο ρυθμός με τον οποίο καθημερινά πραγματοποιούνται οι εγγραφές αλλά και οι ετήσιες ανανεώσεις στα μητρώα μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
Πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τόσο το πρόγραμμα των ειδικών συλλεκτικών καρτών μέλους όσο και το πρόγραμμα εγγραφής και ανανέωσης των ετησίων συνδρομών μέλους δίνονται από το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.: 210 4190902-3, από τη γραμμή εξυπηρέτησης μελών: 210 4138950 και από την φωνητική πύλη του τμήματος μελών: 14707

Τη δική τους ιστορία θέλουν να γράψουν οι βολεϊμπολίστριες μας. Οι ερυθρόλευκες βρίσκονται από την Τετάρτη στη Σύρο και θέλουν να επιστρέψουν την Κυριακή στον Πειραιά έχοντας μαζί τους το τρόπαιο του κυπέλλου Ελλάδας. 
Το πρώτο βήμα στο φάιναλ –4 καλούνται να το κάνουν σήμερα στις 20:30 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό. Νωρίτερα θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και το Μαρκόπουλο. Μακάρι, αύριο στις 18:00 η μία ομάδα που θα μπει στο κλειστό της Σύρου για τον τελικό να φορά τα ερυθρόλευκα. Και το καλύτερο, μακάρι δύο ώρες αργότερα η αρχηγός μας, Ελευθερία Κούκου να υψώνει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς για το γυναικείο βόλεϊ!

Μία νίκη μακριά από το φάιναλ –4 του Βερολίνου βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ μετά από τις δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το βράδυ της Τρίτης 31 Μαρτίου τα «παιδιά του Πειραιά» να πανηγυρίσουν μέσα στη Μαδρίτη την πρόκριση στην τελική φάση της Ευρωλίγκα.

Στο ίδιο δρόμο βαδίζει και η ομάδα πόλο η οποία βρίσκεται δύο βήματα μακριά από την αντίστοιχη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πόλο που θα διεξαχθεί φέτος στη Ριέκα. Στο δρόμο προς την κορυφή, οι πρωταθλητές Ευρώπης το 2002, θα συναντήσουν την κροατική Μλάντοστ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στον Πειραιά και ο επαναληπτικός στο Ζάγκρεμπ στις 22 του μήνα.

Η Λαμία είναι η πρώτη αντίπαλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών στα πλέι οφ της Α1. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/3 στο Ρέντη χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Το πρώτο σερβίς θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.

Τον Εθνικό αντιμετωπίζει αύριο για την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο, η ομάδα των ανδρών. Ο Ολυμπιακός είναι τυπικά φιλοξενούμενος στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Χωρίς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα κυλήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς υπάρχει διακοπή στη Σούπερ Λίγκα λόγω του αγώνα της εθνικής μας στο Ισραήλ ενώ ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί μετά το παιχνίδι(ευχόμαστε) ή τα παιχνίδια στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ.

To κύπελλο Ελλάδας θα διεκδικήσουν το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ οι ομάδες ανδρών και γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ηδη, οι γυναίκες έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας και το κύπελλο Αττικής και οι άνδρες το κύπελλο Αττικής. Καλή επιτυχία.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  Τμήμα Μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: