Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Συνεντευξη τύπου Βαλβέρδε

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει, κι έτσι είμαστε πρωταθλητές ήδη, από πολύ νωρίς. Αυτή είναι μία τεράστια χαρά για εμάς", ήταν τα πρώτα λόγια του Βάσκου για να τονίσει στην συνέχεια αναφερόμενος στο παιχνίδι ότι "όταν ο Πανιώνιος έκανε το 2-1, εμείς προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια προηγηθήκαμε και μετά, ο Πανιώνιος μπορούσε να μας ισοφαρίσει ή εμείς να βάλουμε τέταρτο γκολ. Ήταν τρελό το παιχνίδι. εμείς έπρεπε να ρισκάρουμε γιατί αυτή η νίκη μπορούσε να μας κάνει πρωταθλητές ή να μας ανοίξει το δρόμο γι' αυτό. Κερδίσαμε και είναι πολύ καλό για εμάς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε ο Βαλβέρδε που αφιερώνει το πρωτάθλημα και εκείνος απάντησε ότι "θέλω να ευχαριστήσω του παίκτες. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες και αυτοί το αξίζουν περισσότερο. Επίσης οι φυσιοθεραπευτές, οι γιατροί, όλοι οι συνεργάτες που είναι κοντά. Προφανώς τον πρόεδρο, γιατί είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύθηκε και φυσικά στον κόσμο του Ολυμπιακού, στους Πειραιώτες και στους μη Πειραιώτες. Σε όλους όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Τώρα θέλουμε το Κύπελλο", "Είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα ότι θα κερδίζαμε τόσο σύντομα και με τόση διαφορά. Καταφέραμε να έχουμε υψηλό ρυθμό σε όλη τη χρονιά σε αντίθεση με τους αντιπάλους που δεν το κατάφεραν".

Σχετικά με την διαχείριση του ρόστερ που σκοπεύει να κάνει στα τελευταία ματς που είναι αδιάφορα είπε ότι "η σκέψη μας είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Κυπέλλου. Αυτός θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης". Όσον αφορά για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας είπε ότι "είμαι ευχαριστημένος από το πω πήγαν τα πράγματα. Όταν τελειώνει ένα ματς πάντα πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις παίξει καλύτερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στα ματς που χάσαμε ή φέραμε ισοπαλία, δεν μας άρεσε που μείναμε εκτός στην Ευρώπη. Αυτό θα μπορεί να μας χρησιμεύσει ως προς τα λάθη που κάναμε, για να μάθουμε. Να κάνουμε ένα βήμα. Όταν ήρθαμε εδώ δεν ήξερα τίποτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ήξερα κανέναν Έλληνα, τώρα γνωρίζω πολλούς. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος και κυρίως γιατί κερδίσαμε το πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: