Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ωραίο άρθρο στην Sportday. Για να ξυπνάμε λίγο.

Στο σημερινό φύλο της Sportday στην προτελευταία σελίδα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος έχει γράψει ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο, που αφορά τις αλλαγές που έκανε ο πολύς Μισέλ Πλατινί στην διαδικασία των προκριματικών για το Champions League και το πως συμπεριφερθήκαμε εμείς σαν Ελληνική ομοσπονδία απέναντι του.
Τα έχω γράψει και εγώ εδώ παλαιότερα βέβαια ότι τα πράγματα πλέον δεν είναι τόσο εύκολα όσο ήταν μέχρι πέρυσι. Αντίθετα είναι εξαιρετικά δύσκολα έως απίθανο να προκρίνονται πια και οι 2 Ελληνικές ομάδες στους ομίλους. Και για την μια ακόμη αμφιβάλλω.
Ο «Μιχαλάκης» λοιπόν ο Πλατινί, ο «Φίλος» των μικρών και αδυνάτων, όπως διατυμπάνιζε τόσο καιρό έφτιαξε την ιστορία ακριβώς όπως βόλευε τους πλούσιους και ισχυρούς του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ότι και να έλεγε αυτό έκανε.
Διότι όταν στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League όποια ομάδα βρεθεί εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει με το έτσι θέλω ομάδες από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία ή Ιταλία, τότε καταλαβαίνουμε γιατί έγιναν όλα.
Πάνε περίπατο οι βαθμολογίες των ομάδων πάνε περίπατο όλα. Τώρα ισχύει μόνο από ποια χώρα προέρχεσαι. Μπράβο! Συγχαρητήρια κ. Πλατινί.
Και συγχαρητήρια επίσης και στους δικούς μας οσφυοκάμπτες της ΕΠΟ που γλύφουν τον Πλατινί από την ώρα που εκλέχθηκε χωρία να βγάζουν τσιμουδιά για τις τρομακτικές αλλαγές που έκανε. Σαν να είμαστε οι γκόμενες του κάνουμε ώρες-ώρες.
Και οι οποίες αλλαγές μπορεί να είναι ταφόπλακα (όπως αναφέρει και ο Καρπετόπουλος πολύ σωστά), για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: