Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Προκλητικοί οι Ισπανοί της Ρεαλ

Προκλητικοί εμφανίστηκαν οι Ισπανοί της Ρεαλ Μαδρίτης στην επιστροφή τους στην Ισπανία. Με δηλώσεις που έκαναν φαίνεται καθαρά ότι ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για τις ήττες τους και δημιουργούν κλίμα ενόψει των 1 ή 2 αγώνων στην Μαδρίτη.

Γιοάν Πλάθα: «Όλα όσα συνέβησαν ήταν ακατανόητα. Πήγαμε το παιχνίδι όπως είχαμε σχεδιάσει, αλλά υπήρξαν λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται ο πάγκος μας τεχνική ποινή επειδή οι βοηθοί μου έριξαν τις διαφημιστικές πινακίδες, όταν την ίδια ώρα το κοινό σημάδευε τους παίκτες με τα λέιζερ και δεν υπήρχε αντίδραση. Είναι λυπηρό και αδιανόητο», είπε αρχικά και ο Πλάθα και πρόσθεσε: «Δείξαμε πως θέλουμε να είμαστε στο Final Four. Πρέπει να τους νικήσουμε στο Βισταλέγκρε για να πάμε στην Αθήνα για το πέμπτο ματς».

Από την πλευρά του, ο Λουίς Μπούλοκ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού: «Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν συμβαδίζουν με το μπάσκετ. Είμαι θυμωμένος. Είναι κάτι που με πονά ως επαγγελματία. Δίνεις τα πάντα στο παρκέ, αλλά αργότερα διαπιστώνεις πως είναι ανώφελο. Πρόκειται για κάτι που δεν εξαρτάται από τις δικές σου δυνάμεις».
Τελειώστε τους καραγκιόζηδες μέσα στην Μαδρίτη από το πρώτο παιχνίδι για να το βουλώσουν μια και καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: