Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Ολυμπιακός-Ρεαλ Μ 79-73


Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του , έστω και δύσκολα, και κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης με 79-73 κάνοντας έτσι το 2-0 στις νίκες και βρίσκεται μια νίκη μακρυά από το Final 4 του Βερολίνου. Αν και σήμερα δεν έκανε καλό παιχνίδι, θα έλεγα ότι ήταν μάλλον κακός, τελικά είχε το καθαρό μυαλό στο τέλος να κάνει τις σωστές επιλογές και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο τελευταίο δεκάλεπτο και ειδικά στα τελευταία λεπτά που έκαιγε η μπάλλα ήταν οι Βούισιτς που έκανε μια καθοριστική άμυνα και στην συνέχεια έβαλε ένα πολύτιμο καλάθι και ο Π. Βασιλόπουλος που έκανε επίσης μια άμυνα για σεμινάριο την ώρα που χρειαζόταν. Ενώ γενικά ο Mvp του αγώνα ήταν μάλλον ο Γκρηρ (επιτέλους) που όποτε χρειάστηκε έβαλε τα καλάθια που έπρεπε. Μαύρη τρύπα και σήμερα ήταν οι πολλές χαμένες βολές που είχε ο Ολυμπιακός , ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, που παραλίγο να του στοιχίσουν το ματς.
Τέλος καλό όλα καλά. Και πάμε στην Μαδρίτη για να κάνουμε μια νίκη για να τελειώνουμε την σειρά. Νομίζω ότι μπορεί να την κάνει ο Θρύλος αρκεί να είναι σοβαρός.

Δεκάλεπτα:18-15,38-36,59-49, 79-73

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 12, Τσίλντρες 2, Βούισιτς 14, Μπουρούσης 9, Χαλπερίν, Γκριρ 21, Βασιλόπουλος 3, Βουγιούκας, Πρίντεζης 18, Έρτσεγκ, Τεόντοστις, Πάργκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Μίροτιτς, Σάντσεθ, Ουίνστον 2, Ρέγιες 23, Βαν Ντε Σπίγκελ 2, Μούμπρου 4, Ερβέλ 6, Μάσεϊ, Μπούλοκ 22, Γιούλ 5, Λόπεζ 4, Τόμας 4, Χάμιλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: