Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Φέρε έναν καλό προπονητή, πάρε 10 παίκτες και πάμε από την αρχή 

Αυτό είναι το κυρίαρχο σύνθημα πλέον που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού.
Του Ολυμπιακού που φέτος οι επιλογές του προέδρου του τον έφεραν στο χείλος της καταστροφής. Τον έκαναν μια «ομάδα» χωρίς αρχή και τέλος , που δεν την σέβεται κανείς, ούτε αντίπαλη ομάδα ούτε διαιτητής.
Ας κάνουμε όλοι λίγο υπομονή. 1 αγωνιστική έμεινε για να τελειώσει το φετινό μαρτύριο. Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα που βλέπουμε. Χειρότερο Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Ούτε στα πέτρινα χρόνια. Πραγματικά για λύπηση είναι ο φετινός και ειδικά από τα Χριστούγεννα και μετά.
Και δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί ποτέ έναν Σωκράτη Κόκκαλη τόσο απαθή και αδιάφορο με την ομάδα. ΠΟΤΕ. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα.
Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Δεν διαφαίνεται σανίδα σωτηρίας πουθενά. Και διαρρέεται από τα μέσα μάλιστα, ότι ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια κιόλας ο πρόεδρος. Έτσι ώστε να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο μια και καλή.
Γιατί πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Και κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε.
Ακούγονται δηλαδή φήμες που λένε ότι ο Σ. Κόκκαλης εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό στην μοίρα του και εντέχνως τον άφησε να διαλυθεί, πιεζόμενος «άνωθεν» προκειμένου να ξανακερδίσει η Ιντρακόμ την σύμβαση με τον ΟΤΕ. Και μέρος αυτού του σχεδίου ήταν η διάλυση του Ολυμπιακού και η αλλαγή σκυτάλης στο πρωτάθλημα. Πράγμα που έγινε φέτος και μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία και χωρίς καμία αντίσταση εκ μέρους του Ολυμπιακού.
Θυμίζουμε ότι η νέα σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί με τον μειοδότη (που ελπίζει να είναι ο Κόκκαλης) στα μέσα προς τέλος Ιουλίου.
Αν είναι να μην γίνει καμία κίνηση μέχρι τότε στην ομάδα μας τότε κύριοι του χρόνου θα παλεύουμε για την 8η θέση. Απλά πράγματα.
Για θυμηθείτε ποιας ομάδας είναι κύριος χορηγός ο ΟΤΕ? Ελάτε τώρα βρε κουτά. Εύκολο είναι.
Για θυμηθείτε σε πόσες και σε ποιες ομάδες είναι υποστηρικτής ή σπόνσορας ο ΟΤΕ? Σχεδόν σε όλες όσες αντιπαλεύονται τον Ολυμπιακό. Και επίσης σε όλες τις μεγάλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού έχει δώσει χορηγία ο κρατικός ΟΤΕ.
Τυχαίο γεγονός? Δεν νομίζω.
Δεν ξέρω αν οι φήμες αληθεύουν αλλά αν τα σκεφτείτε όλα όσα έγιναν φέτος τότε μάλλον το μυαλό όλων θα πάει προς το ότι αληθεύουν.
Είδατε εσείς καμία αντίδραση του Ολυμπιακού απέναντι στις κατευθυνόμενες σφαγιαστικές διαιτησίες που είχε φέτος? Ούτε μια ανακοίνωση δεν βγήκε. Ούτε η «παρθενιά» δεν έσπασε φέτος.
Είδατε καμία αντίδραση στη Superleague ή στην ΕΠΟ? Ανύπαρκτος ο Ολυμπιακός στα συλλογικά όργανα και τα κέντρα των αποφάσεων. Ανυπεράσπιστη ήταν η ομάδα σε όλους τους τομείς φέτος. Με την ένοχη σιωπή και «συναίνεση» της διοίκησης. Ας μην κοροϊδευόμαστε.
Όποιος τολμούσε να αρθρώσει αντίθετο προς τους κρατούντες λόγο πήγαινε σπίτι του. (Βλέπε Σ. Θεοδωρίδη).
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ κ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ.
ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΑΠΌ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Στο χέρι σας είναι. Ελπίζω να κάνετε την σωστή επιλογή.
Εγώ πάντως την δική μου την έκανα ήδη. Μετά από σχεδόν 12 χρόνια δεν θα ξαναπάρω εισιτήριο διαρκείας. Και μάλλον θα είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που θα πράξουν το ίδιο. Εσείς με φτάσατε σε αυτή την επιλογή. Γιατί ο κόσμος δεν είναι πλέον κορόιδα.
«Φέρε έναν καλό προπονητή, πάρε 10 παίκτες και πάμε από την αρχή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: