Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δηλώσεις Μώραλη

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στο Sentra 103,3.
"Δεν αναφέρεται η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που δεν κατονομάζει κάποιον από την ΠΑΕ, δεν μπορούμε να απαντάμε καθημερινά σε δηλώσεις που δεν αναφέρουν πρόσωπα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν συμμετέχουμε σε γαϊτανάκι δηλώσεων. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες. Αν η ΑΕΚ κρίνει ότι ο πιο μάγκας πρόεδρος πήρε το πρωτάθλημα. τότε ο Κόκκαλης είναι ο πιο μάγκας από όλους καθώς πήρε δώδεκα.
Τα μεγάλα σωματεία μπαίνουν στην διαδικασία να δίνουν απαντήσεις σε τέτοιες συκοφαντίες. Δεν θέλω να αναλωθούμε σε αυτό και δεν απαντάμε σε κάτι που δεν είναι σοβαρό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μπροστά. Υπάρχουν φορείς και όργανα και να απευθυνθούν εκεί".

"Η επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη αν και πλέον είναι αρκeτά συχνές λειτουργούν θετικά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είδαμε έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό μετά την απογοήτευση στο ματς με τον Άρη χαμογελάσαμε λίγο. Δεν ασχολούμαστε με προπονητολογία και δίνουμε όλο το βάρος στα πλέι οφ. Δεν γνωρίζω κάτι για συζητήσεις με επιχειρηματίες. Ασχολείται με τα πλέι οφ και δεν είναι ανάγκη να γνωρίζει κανείς τι κινήσεις θα κάνει".

"Η δεύτερη θέση σου δίνει δυνατότητες να σχεδιάσεις την επόμενη μέρα. θα πρέπει για 15 ημέρες να πάρουμε την δεύτερη θέση και μετά να δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε το καλοκαίρι στο σχεδιασμό της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: