Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα εισιτήρια του 4ου τελικού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει σχετικά με τον εξ αναβολής 4ο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ανδρών μεταξύ της ομάδας του και του Παναθηναϊκού Α.Ο. την Πέμπτη 13/5 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη, τα εξής:

Α. Όσοι φίλαθλοι διαθέτουν το απόκομμα του εισιτηρίου του αναβληθέντα σημερινού τελικού για να τους επιτραπεί η είσοδος στον εξ αναβολής αγώνα καλούνται να προσέλθουν την Πέμπτη 13/5 στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας από τις 13:00 έως τις 15:00 προκειμένου να το ανταλλάξουν με εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.

Β. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Γ. Όσοι φίλαθλοι διαθέτουν ολόκληρο εισιτήριο του αναβληθέντος αγώνα λόγω του ότι δεν προσήλθαν σε αυτόν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το εισιτήριο τους και στο εκδοτήριο του κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 17:00 έως τις 18:30.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. έχει αποδείξει ότι σέβεται και τους φιλάθλους και τον αθλητισμό που υπηρετεί και για αυτό κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι αγώνες του να διεξάγονται σε φίλαθλο πνεύμα και με την βασική αρχή της ευγενούς άμιλλας.

Ζητάει κατανόηση από τους φιλάθλους για την ταλαιπωρία που υποβλήθηκαν είναι όμως βέβαιος ότι δεν κουράζονται ποτέ προκειμένου να στηρίζουν τις ομάδες του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: