Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ ΠΑΡΩΔΙΑ

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, βγήκε από τα γραφεία του συλλόγου μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε ότι αυτό που αποφασίστηκε είναι πως μέχρι την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 14 Ιουνίου, όταν είναι προγραμματισμένη και η έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν πρόκειται να γίνει κάτι όσον αφορά προπονητή και μεταγραφές:
"Μέχρι τις 14 Ιουνίου που θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση αναφορικά με προπονητή, μεταγραφές και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν, γιατί δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από την γενική συνέλευση που θα γίνει".
Ο Γιάννης Μώραλης ρωτήθηκε αν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης πρόεδρος και η απάντησή του ήταν: "Δεν ξέρω...".


H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας".


Σχόλιο Sports-Blog

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ? ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ?
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ? Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ?
ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ YESΜΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.

Οπως καταλάβατε πολύ καλά σήμερα μετά από αυτό το αστείο Δ.Σ. η απόφαση για να επιστρέψει στα πέτρινα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παρθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ να την βοηθήσει. Και μάλλον είναι προκλητικά αδιάφορος. Αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι να πουλήσει όσο όσο την ομάδα και να φύγει. Δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα όσο διοικούν αυτοί οι ανίκανοι και ανήμποροι.
Μόνο οίκτο προκαλούν πλέον. Σε εχθρούς αλλά σε φίλους της ομάδας. Οσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: