Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του βόλεϊ

Μαρινάκης: "O Ιβάν θα μείνει!" 
Μετά την απονομή ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και χαμογελώντας είπε πως αν ο Μίλκοβιτς είναι λογικός θα μείνει και του χρόνου. Εκείνη την ώρα ήταν δίπλα του ο Σέρβος διαγώνιος πετώντας (χαμογελαστός και αυτός) την ατάκα: "Δεν είναι θέμα λογικής αλλά θέμα προσφοράς". 
Λίγο αργότερα ο επίτιμος πρόεδρος του ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δήλωνε: "Δυο χρόνια εδώ ο Μίλκοβιτς, δύο πρωταθλήματα. Θα τον κρατήσουμε και του χρόνου!" 

Καλμαζίδης: "Δεν φοβήθηκα όταν χάσαμε το 3ο σετ. Μπορεί σε αυτό το πρωτάθλημα να είχαμε πολλές ανατροπές αλλά σήμερα τα παιδιά είχαν απίστευτη θέληση για να πάρουν το παιχνίδι", τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης. 
Οσο για το αν ήταν δικαίωση το πρωτάθλημα; "Φυσικά και ήταν καθώς είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές ανηφόρες. Προσωπικά ανέλαβα ένα μεγάλο βάρος σαν κόουτς της ομάδας αλλά με βοήθησαν πάρα πολύ οι παίκτες. Σταθήκανε δυνατά και όλοι μαζί καταφέραμε και φτάσαμε στην κορυφή", συμπλήρωσε ο κόουτς των ερυθρολεύκων. 

Δημήτρης Τζούριτς: "Υπήρχαν δύσκολες στιγμές μέσα στην χρονιά αλλά σημασία είχε ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Το αφιερώνω στους γονείς μου και τους συμπαίκτες μου που παλεύαμε σκληρά όλη τη χρονιά. Μέτρησε η καρδιά όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, προπονητής, παίκτες, φροντιστές, όλοι"! 

Ανδρέας Ανδρεάδης: "Πρώτη φορά κερδίζω Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αφιερώνω τον τίτλο στη σύζυγό μου και στους ανθρώπους που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Το Πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το Κύπελλο, αν και ο Ολυμπιακός κυνηγά πάντα όλους τους τίτλους. Η διοίκηση πρέπει τώρα να κάνει το σωστό και όχι τα λάθη του παρελθόντος, για να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός καλύτερος του χρόνου". 

Όλι Κούναρι: "Είναι ο πρώτος μου τίτλος με τον Ολυμπιακό, είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν δύσκολη χρονιά για μας, αλλά τώρα με τον τίτλο νιώθουμε όλοι πολύ καλύτερα". 

Γιώργος Στεφάνου: "Είναι έντονα τα συναισθήματα, γιατί εδώ υπήρχαν 13 αθλητές που πίστεψαν όλοι ότι μόνο εμείς μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Η προσπάθεια χτίστηκε εδώ μέσα στα αποδυτήρια, μεταξύ των αθλητών. Υπήρξαν πολλές δυσκολίες, πολλά πράγματα δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, αλλά εμείς ανταπεξέλθαμε στις δυσκολίες σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. 
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά. Αφιερώνω την κούπα στη γυναίκα μου που με στήριξε πάρα πολύ. Ο Ιβάν είναι μεγάλος αθλητής, μεγάλη προσωπικότητα. Όπου και να τον γνωρίζεις, μπορείς να μάθεις πάρα πολλά και νιώθω πολύ τυχερός που τον γνώρισα". 

Δημήτρης Σουλτανόπουλος: "Τη σήκωσα την Κούπα μαζί με τον Ιβάν. Όλη η ομάδα ήταν ενωμένη, πετύχαμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε πολύ συγκινημένοι όλοι και χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα, ειδικά μετά το Κύπελλο, που λίγο έλειψε να χαρακτηριστεί η σεζόν αποτυχημένη. 
Ίσως η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό. Ηρεμήσαμε και τα δώσαμε όλα. Το οικονομικό είναι πάρα πολύ σημαντικό, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κάποιοι παράγοντες δεν σεβάστηκαν τους παίκτες". 

Λεονάρντο Καλντέιρα: "Νικήσαμε γιατί το πιστέψαμε και τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε. Όλοι πήραμε το πρωτάθλημα, όλοι μας ξέρουμε τι περάσαμε, δεν είναι χρονιά του Ιβάν Μίλκοβιτς, αλλά και του Παύλου Κουζούνη και του προπονητή και όλων". 

Παύλος Κουζούνης: "Ιβάν αλάνι, για πάντα στο λιμάνι. Μεγάλος παίκτης, είναι δύο χρόνια εδώ και πήραμε δύο πρωταθλήματα. Ποτέ δεν έχω κουραστεί τόσο σε αγώνα όσο στους πανηγυρισμούς που κάναμε τώρα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: