Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΩΚΡΑΤΗ

Ελπίζω να ευχαριστήθηκες το "φετινό έργο σου" Σωκράτη. Η χρονιά ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον πιο αηδιαστικό και σιχαμένο τρόπο. Μια ομάδα ανήμπορη να παίξει έστω τα τυπικά και να μπορέσει να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στις ορέξεις όλων των ανύπαρκτων. Μια ομάδα η οποία ήταν όλη την χρονιά έρμαιο των διαθέσεων των κορακιών. Οπως και σήμερα ήταν έρμαιο στα χέρια του αλήτη Δαλούκα, που ολοκλήρωσε το φετινό "θεάρεστο έργο" απέναντι στην ομάδα μας.
Και για όλα υπεύθυνος είναι ένας και μοναδικός. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος σήμερα παρακολούθησε αυτό το μπουρδέλο που δημιούργησε με τα λάθη και τις εγκληματικές παραλείψεις του φέτος.
Και κάθισε και παρακολούθησε αυτό το έκτρωμα , αλλά όταν έφτασε η ώρα να αποδοθούν ευθύνες από τον κόσμο την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Ε λοιπόν Σωκράτη δεν είδες τη οργή του κόσμου να εκδηλώνεται κατά πάντων, δικαίων και αδίκων. Δεν είδε τον κόσμο να διαλύει το ίδιο το γήπεδο μας και πιθανόν να έχει και δίκιο.
Αλλά θα τα δει στην τηλεόραση σήμερα το βράδυ και θα τα βλέπει συνέχεια από εδώ και πέρα αν δεν κάνει τουλάχιστον 7-8 ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι.
Το κατάλαβες Σωκράτη?
Αν δεν το κατάλαβες θα το καταλάβεις λίαν συντόμως. Οταν θα έρθει και η σειρά σου όμως τότε θα τρέχεις και εσύ να σωθείς. Γιατί τα εγκληματά σου μόνο έτσι θα ξεπλυθούν. Δεν ξέρω τι σχέδιο είχες φέτος στο βρώμικο μυαλό σου αλλά τα κατάφερες. Εκανες τον Ολυμπιακό των 12 πρωταθλημάτων τα τελευταία 1 χρόνια μια ομαδούλα την οποία γλεντάει ο κάθε πικραμένος όπου την βρει. Αλλά ως εδώ.
Η ΘΑ ΧΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΝΙΑΔΗΔΕΣ, ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΔΕΣ (junior) , ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Πάντος (46' Μήτρογλου), Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (86' Εντίνιο), Ίβιτς (92' Φωτάκης), Σορλέν, Φιλομένο (62' Μουσλίμοβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: