Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ξυπνήστε ρε επιτέλους! Η ομάδα διαλύεται……

Οι ημέρες περνάνε και εμείς συνεχίζουμε να διαβάζουμε ΔΙΑΡΟΕΣ και μόνο από την ΠΑΕ Ολυμπιακό. Ούτε μια επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει από τους διοικούντες.
ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
Ο κ. Μαρινάκης σας έκανε μια πρόταση, καλή ή κακή δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Αλλά σας έκανε μια πρόταση να βάλει στην ομάδα 50.000.000 ευρώ! Και εσείς κάθεστε και ξύνεστε εδώ και μέρες και βγάζετε διαρροές ότι θα απορριφθεί σαν απαράδεκτη. Ωραία να απορριφθεί. Αλλά μετά μην μου πείτε ότι δεν έχετε χρήματα για μεταγραφές και παπαριές.
Γιατί σας τα έδινε 50 μύρια ζεστά και εσείς δεν τα παίρνατε. Οπότε να τσακιστείτε να πάτε να τα βρείτε ή να τα βάλετε από την τσέπη σας.
Θα ασχοληθεί κανείς επιτέλους με τους παίκτες που τελείωσαν τα συμβόλαια τους? Ο Ζεβλάκωφ κάνει δηλώσεις εδώ και 1 εβδομάδα μήπως ξυπνήσει κανείς από τον λήθαργο και τον ακούσει. Αλλά εσείς εκεί…..Τον ύπνο του δικαίου. Σιγά μην χαλάσουμε τις διακοπές μας.
Ασχοληθείτε ρε λίγο με την ομάδα. Καλέστε τον Ζεβλάκωφ και τον κάθε Ζεβλάκωφ να συζητήσετε. Που ακούστηκε ρε άσχετοι, να αναστέλλετε η λειτουργία μιας ολόκληρης ομάδας μέχρι τις 14 Ιουνίου επειδή έτσι αποφάσισε ο «ηγεμόνας»?
Μαλάκες είναι λέτε οι παίκτες, να κάθονται να περιμένουν εσάς πότε θα σας καπνίσει να ασχοληθείτε μαζί τους? Θα πάνε και θα υπογράψουν σε άλλη ομάδα και καλά θα κάνουν μάλιστα. Χίλια δίκια τους δίνω.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ. 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΣΧΕΤΟΙ…….
Κρύβεται την κατάντια σας πίσω από τα προβλήματα των ανύπαρκτων βάζελων, που τσακώνονται μεταξύ τους. Μόνο που αυτοί έχουν την διάθεση να ρίξουν χρήμα και θα το κάνουν. Εσείς δεν ξέρω τι διάολο έχετε μέσα στο μυαλό σας και πολύ περισσότερο δεν ξέρω τι έχετε μέσα στην τσέπη σας, εκτός από καβούρια.
Θα το καταλάβετε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι παιχνιδάκι μια και καλή. Όταν θα σας φτύνουν όλοι και εσείς θα νομίζετε ότι βρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: