Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

BALLINEUROPE: Big spenders οι Αφοι Αγγελόπουλοι

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ «BALLINEUROPE» ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΚΙΟΥΜΠΑΝ.

Εντυπωσιακό αφιέρωμα στους αδελφούς Αγγελόπουλους έκανε το γνωστό σάιτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, «ballineurope.com». Ο αρθρογράφος αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ανήκουν στην κατηγορία των προέδρων που ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα (big spenders) και τους παρομοιάζει με τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν.

Βέβαια, επισημαίνεται ότι τα μπατζετ δεν φέρνουν τους τίτλους, αλλά έχουν την θέληση να κάνουν τον Ολυμπιακό την καλύτερη ομάδα εκτός ΝΒΑ.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην απόκτηση των Τζος Τσίλντρες, Λίνας Κλέιζα και Βον Ουέιφερ, αλλά και στην φετινή παρουσία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, την κατάκτηση του κυπέλλου και την εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα, αλλά φυσικά και την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1.

Πάντως, επισημαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν πέρυσι, όλοι οι τίτλοι πήγαν στον Παναθηναϊκό και ότι το φετινό κύπελλο ήταν το λιγότερο που μπορούσε να γίνει για δυο ανθρώπους που έχουν ρίξει περίπου 140 εκ. δολάρια για την ενίσχυση της αγαπημένης τους ομάδας, την τελευταία τετραετία.

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με το ρητό του Κοέλιο: «Ήρθαν για να μείνουν, έχουν χρήματα και φιλοδοξίες, είναι ακόμα νεαροί σε ηλικία και παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους. Στο χέρι τους είναι να επαληθεύσουν τον Πάολο Κοέλιο με το εκπληκτικό, όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί ολόκληρο για να το πετύχεις.»

Πηγή www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: