Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η θέση της ΠΑΕ για τα επεισόδια

Mπορούμε να κατανοήσουμε έστω και ακραίες αποδοκιμασίες για την κακή φετινή εικόνα της ομάδας. Αλλά καταδικάζουμε κάθε βίαιη ενέργεια, που όχι απλά δεν βοηθάει την ομάδα, αλλά της προκαλεί και ζημιά. Ο κόσμος πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στη διοίκηση, που θα πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για να πάει πάλι τον Ολυμπιακό εκεί που θέλουμε όλοι. Ο κόσμος έχει στείλει εδώ και καιρό το μήνυμα του, και η διοίκηση το έχει πάρει. Αλλά μόνο με ηρεμία μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κρίση. 

Ούτε στα πέτρινα χρόνια δεν γινόταν τέτοια πράγματα. Εννιά χρόνια η ομάδα δεν είχε πάρει πρωτάθλημα, αλλά τέτοιες καταστάσεις δεν είχαμε ζήσει. Η διοίκηση Κόκκαλη έχει μάθει αυτή τη νέα γενιά οπαδών να βλέπει πάντα πρώτο τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι απαράδεκτο να φτάνουμε σε προπηλακισμούς και βιαιότητες από μια μικρή μειοψηφία. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι αυτοί εκφράζουν την πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού. 

Ο Κόκκαλης θα τα παρατήσει, θα βάλει έναν Αδαμίδη και τότε θα δούμε... Δηλαδή το αποκλείετε εσείς να βγει και να δηλώσει σήμερα ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό; Και να βάλει έναν Φιλιππίδη ή έναν Αδαμίδη; Νομίζετε ότι θέλει πολύ για να γίνουμε ΑΕΚ; Ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολο σταυροδρόμι. Πείτε ότι ο Κόκκαλης βγαίνει σήμερα και πει ότι πουλάει τον Ολυμπιακό, όχι με 100, αλλά με 40 εκ. ευρώ. Ποιός Λαυρεντιάδης και ποιός Μαρινάκης και ποιοί Αγγελόπουλοι θα μπουν να βάλουν λεφτά τους υπό τέτοιες συνθήκες; 

Ποιός επιχειρηματίας θα επενδύσει, με τον φόβο ότι θα τον βρίζουν; Που είμαστε, σε ζούγκλα; Στον Παναθηναϊκό εφτά χρόνια (1997-2003) ήταν χωρίς τίτλο και έκαναν συλλαλητήριο. Δεν έσπασαν το γήπεδο. Και ποιος Βαλβέρδε και ποιοι καλοί ξένες παίκτες θα δεχθούν να έρθουν; Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με καταστροφή. Ας περιμένει ο κόσμος να δει τις αποδόσεις και τις επιλογές μέσα στο προσεχές 20ήμερο και μετά ας κρίνει. Είπαμε έγιναν λάθη, που δεν διορθώθηκαν. Προτείναμε του Βαλβέρδε να έρθει τον Μάρτη και αρνήθηκε. Τι να κάνουμε;"

Σχόλιο Sports-blog
ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: