Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Με 24 παίκτες στο Ζέεφελντ

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (22/6), στις 08:30, με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, με πτήση μέσω Μονάχου. Στο Ζέεφελντ θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα φορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να κτίσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 24 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Φερνάντο Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, Ντιντιέ Ντομί, Ντουντού Σεαρένσε, Γιώργος Γκαλίτσιος, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Όσκαρ Γκονθάλεθ, Γιώργος Κατσικογιάννης, Πάβελ Κόβατς, Λεονάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοβ, Αντώνης Νικοπολίδης, Λεωνίδας Παναγόπουλος, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ούρκο Πάρντο, Ιεροκλής Στολτίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Στην ομάδα θα ενταχθούν αργότερα οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Άρης Σοϊλέδης, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, καθώς και ο Ματ Ντάρμπισιρ, όταν ο Άγγλος επιθετικός υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο 23άχρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (22/6) για να βάλει την υπογραφή του και στη συνέχεια να ταξιδέψει με προορισμό το Ζέεφελντ, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: