Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Kούναρι: Στόχος η κορυφή

Σε συνέντευξη του ο Όλι Κούναρι μίλησε για την νέα του συνεργασία με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

"Μίλησα με τον προπονητή, γνώριζα ποιούς παίκτες θα συναντήσω στον Ολυμπιακό και κατάλαβα ότι θα φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα με πολλές πιθανότητες να κερδίσει τίτλους. Όταν παίζεις θέλεις να είσαι νικητής κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση"¨

Για τον προπονητή Κρίστιαν Άντερσον

" Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του αλλά τον γνωρίζω ως όνομα μέσα από την πορεία του στο πρωτάθλημα. Ρώτησα όμως, κάποιους συμπαίκτες μου στην εθνική που έχουν δουλέψει με τον κ. Κρίστιανσον και μου είπαν τα καλύτερα. Πριν δυο χρόνια είχαμε μιλήσει μαζί όταν ήταν προπονητής στον Ηρακλή. Με είχε πλησιάσει στα μέσα της σεζόν για να συνεργαστούμε αλλά δεν είχε γίνει τίποτα. Να όμως που θα δουλέψουμε μαζί φέτος στον Ολυμπιακό."

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού

"Γνωρίζω αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και ξέρω πως είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για τον Ολυμπιακό αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με ομάδες σε όλα τα αθλήματα και μεγάλες προσδοκίες για επιτυχίες και χαίρομαι που είμαι μέλος του."

Για εκείνα που περιμένει ο κόσμος από εκείνον

"Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Γνωρίζω ότι θα υπάρχει μια πίεση για την επιτυχία όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες που έχουν να υπερασπιστούν τους τίτλους τους. Είμαι έτοιμος για αυτό. Όλοι θέλουν να κερδίζουν κι εμείς γι αυτό. Όλοι θέλουν να κερδίζουν κι εμείς το ίδιο και πιστεύω ότι έχουμε την ομάδα για να πετύχουμε κάτι. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε..."

Για τον Ιβάν Μίλκοβιτς

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι που θα παίζουμε μαζί και το καλο είναι τέτοιους παίκτες να τους έχεις στην δική σου ομάδα και όχι απέναντι σου..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: