Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

• Στην Κύπρο βρέθηκε το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Λάμπρου προσκεκλημένος της Θύρας 7 Λεμεσού, η οποία διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της και μίλησε για τη σημασία του προγράμματος μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε επίσης στον αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου 2008/09 και τόνισε ότι ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι ομάδες μας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο εντός και εκτός συνόρων τη νέα αγωνιστική σεζόν.
• Συνεχίζονται οι εγγραφές/ανανεώσεις των μελών μας στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» όπου πραγματοποιείται ταυτόχρονα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
• Επίσης, εγγραφές/ανανεώσεις μελών μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά στα τηλ.: 210-4835196, 210-4835046 και μέσω fax στο:210-4835257.
• Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-18:00.
• Η ετήσια συνδρομή των μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. είναι 60 ευρώ, χρήματα τα οποία διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ανάγκες όλων των τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
• Την ερχόμενη Πέμπτη 18/6 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και για τις θύρες 4,5 και 6.
• Ο Κώστας Ιωάννου είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ο 27χρονος ακραίος αγωνιζόταν στον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.
• Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η επανένταξη του Παύλου Κουζούνη στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ο νεαρός βολεϊμπολίστας, που προέρχεται από τις ακαδημίες μας είχε δοθεί δανεικός στον Φοίνικα Σύρου και θα καλύψει τη θέση του λίμπερο. Μάλιστα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της αγωνιστικής ανάκαμψης της κυκλαδίτικης ομάδας.
• Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει, σε συνεργασία της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με το προπονητικό επιτελείο, ο σχεδιασμός της ομάδας πόλο ανδρών ενόψει της περιόδου 2009/10.
• Με τους αγώνες επίδειξης που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά(13/6), ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα τμήματα υποδομής της κολυμβητικής ομάδας του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 300 κολυμβητές και κολυμβήτριες, ηλικίας 4-11 ετών συναγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ του αθλήματος κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών που κατέκλυσαν την κερκίδα του κολυμβητηρίου. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και από ένα δώρο του Red Store ενώ προπονητές και κολυμβητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Συγχαρητήρια στους προπονητές και τα παιδιά για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν» δήλωσε στο www.olympiacos.org ο έφορος της κολυμβητικής ομάδας μας, Γιώργος Παπαδόπουλος και τόνισε με νόημα: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει τις κορυφαίες ομάδες κολύμβησης και πόλο χωρίς να έχει δικό του κολυμβητήριο. Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε σε επίπεδο νέων αθλητών εάν διαθέταμε δικές μας εγκαταστάσεις. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του σπίτι για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.» Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή, πλέον, Δημήτρη Μαγγανά: «Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι ο μόνιμος κυρίαρχος στην κολύμβηση χωρίς δική του πισίνα. Αν είχαμε δικό μας κολυμβητήριο όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται εδώ σήμερα αντί για 1 ώρα την ημέρα θα έκαναν προπονήσεις πολύ περισσότερες. Πάντως όλοι δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τη σπουδαία παράδοση στο άθλημα. Φέτος μάλιστα είναι μία μεγάλη χρονιά για όλους μας καθώς σε λίγες εβδομάδες θα κατακτήσουμε το 50ο πρωτάθλημα στο άθλημα της κολύμβησης.»
• Το Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η gallery Art πρίσμα διοργανώνουν θεματική εικαστική έκθεση «Οι γειτονιές του Πειραιά» την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 8μ.μ. στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 48 καλλιτέχνες εστιάζουν το βλέμμα τους από τον Πειραιά του χθες στο σημερινό αστικό τοπίο. Μια περιπλάνηση με διαφορετικές εικαστικές προσεγγίσεις με έμπνευση τον Πειραιά. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου και θα λειτουργεί Τρίτη-Παρασκευή 11:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή 11:00-15:00.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: