Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ας κλείσουν επιτέλους οι 2 πρώτοι

Από ώρα σε ώρα περιμένουμε όλοι να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα της ανακοίνωσης των μεταγραφών του Ντάρμπυσιρ και του Μέλμπερκ ή του Ντραγκουτίνοβιτς.
Μετά από τόσες ημέρες απραξίας και συνεχών ειδήσεων μάλλον φτάνει στο τέλος η πρώτη φάση της μεταγραφικής ενίσχυσης. (Βέβαια ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες γιατί ποτέ δεν ξέρεις).
Αν ολοκληρωθούν αυτές οι 2 κινήσεις θα έχουμε κάνει ένα πολύ θετικό πρώτο βήμα. Ένα βήμα σημαντικής ενίσχυσης σε θέσεις που πονάει πολύ η ομάδα. Μετά από αυτές νομίζω ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παίξουμε το πρώτο προκριματικό του Champions League και με άνεση μέχρι τον δεύτερο να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφικές κινήσεις μας. Βέβαια καλό θα ήταν να αποκτηθεί τουλάχιστον άλλος 1 μέχρι τον πρώτο προκριματικό , αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και έτσι.
Έτσι αν ολοκληρώσουν τις 2 αυτές μεταγραφές η διοίκηση της ομάδας θα έχει τον χρόνο να κάνει τις επόμενες κινήσεις της που αναμένεται να είναι και οι δυσκολότερες, (μιας και αναμένονται μεγαλύτερα ονόματα στην συνέχεια), με μεγαλύτερη άνεση χρόνου έτσι ώστε να μην είναι βορά στα νύχια των μάνατζερ που ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα αυτή την στιγμή.
Νομίζω ότι σε 20-25 ημέρες θα μπορέσουμε να πάρουμε τον Μπομπό ας πούμε (αν δεν πουληθεί νωρίτερα), με ποσά πολύ χαμηλότερα από αυτά που θέλουν τώρα οι Τούρκοι. Τουλάχιστον μειωμένα κατά 30% από τα τωρινά. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Λέτο πιστεύω.
Η μόνη προϋπόθεση όμως για να γίνουν όλα αυτά είναι να ανακοινωθούν οι 2 πρώτες μεταγραφές μας σήμερα ή το πολύ αύριο. Οπότε αναμένουμε με αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: