Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να ζητήσει το 40% των μετοχών της ΠΑΕ, με προοπτική στο μέλλον να πάρει όλη την ΠΑΕ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να ζητήσει από τον Σωκράτη Κόκκαλη το 40% των μετοχών της ΠΑΕ (που αντιστοιχεί σε περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η αποτίμηση της ΠΑΕ ανέρχεται περίπου στα 169 εκατομμύρια ευρώ), με μελλοντική προοπτική να πάρει ολόκληρο το μετοχικό πακέτο. Πρόκειται για έναν ισχυρό οικονομικά παράγοντα, με αποδεδειγμένη αγάπη για τον Ολυμπιακό και σημαντική βοήθεια στα τμήματα του Ερασιτέχνη (κυρίως στο βόλεϊ). 

Πάντως, ενδιαφέρον για την είσοδό τους στα κοινά του συλλόγου έχουν επιδείξει και οι Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και Γιώργος Γλου. 

Η ουσία είναι πως υπάρχει διάθεση για να μπουν χρήματα στον Ολυμπιακό και να βοηθηθεί οικονομικά ο σύλλογος σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Με ενδιαφέρον, όμως, αναμένεται και η αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη στην επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραχώρηση του 40% των μετοχών. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δηλώσει ότι δίνει και το 40% σε έναν ενδιαφερόμενο, αλλά η αναφορά αυτή είχε γίνει μόνο για τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: