Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους οπαδούς της ΑΕΚ

Τι έγινε παιδιά? Όλα καλά? Τι έγινε με τον Κωστάκη τον Κατσουράνη , τον ΑΕΚάρα?
Φαγώθηκε να πάει στον πολυμετωπικό έτσι? Γιατί έτσι? Αφού ήταν οπαδός της ΑΕΚ, έτσι δεν έλεγε? Δεν έλεγε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη Ελληνική ομάδα? Και ξαφνικά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάει στον ΠΑΟ. Έσκισε τα ρούχα του για να το καταφέρει. Και το κατάφερε. Και ούτε ρήτρα ούτε τίποτα δεν πήρε το ΑΕΚάκι. 900 ψωροχιλιάρικα σας πέταξαν στην μούρη και είπατε και ευχαριστώ.
Αλλά δεν άκουσα έναν οπαδό της ΑΕΚ να βγάλει κιχ. Μούγκα όλοι. Και τα γνωστά δωματιάκια και οι τηλεφωνητές της original και όλοι. Μούγκα.
Αν όμως τον παίκτη τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε? Για βάλτε το λίγο στο μυαλό σας και πείτε μου.
Αλλά τέτοιοι είστε. Υποτακτικοί του ΠΑΟ και σκυλάκια του μια ζωή. Ότι γουστάρουν σας κάνουν. Και καλά να πάθετε μάλιστα. Τέτοιοι που είσαστε τέτοια αξίζετε.
Μόνο μην μου λέτε μετά εμένα γιατί σας αποκαλούν ΑΕΚάκι. Σας αποκαλούν έτσι, γιατί απλά είσαστε ΑΕΚάκι. Και δεν το λέω εγώ .
Οι δικοί σας παλαίμαχοι παίκτες σας έχουν ονοματίσει έτσι. Για να μην ξεχνιόμαστε. Και να μην ξεχνάμε ότι κάποτε ο Μανωλάς, (άλλος ΑΕΚάρας αυτός), μιλώντας για τον Γ. Βαρδινογιάννη τον είχε πει δεύτερο πατέρα του!!!!
Άντε λοιπόν τώρα πουλήστε και τον Κυριάκο στον βάζελο για να ολοκληρωθεί η υποτέλεια σας. Και βγάλτε όλη την χολή σας με τον Ολυμπιακό. Όπως κάνετε πάντα βέβαια. Όπως και οι ΠΑΟΚτσήδες βέβαια. Που και γι’αυτούς τα ίδια ισχύουν.
Περαστικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: