Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ο Μπουρούσης έμεινε στον Ολυμπιακό

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από χθες το απόγευμα ο Μπουρούσης και ο Ολυμπιακός τα βρήκαν επιτέλους.
Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε το "ΝΑΙ" στην νέα βελτιωμένη πρόταση που έκαναν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και θα συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασαν την πρότασή τους σε 1.6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, υποσχέθηκαν μπόνους που φτάνουν τις αποδοχές κοντά στα δύο εκατομμύρια και ο Μπουρούσης είπε το πολυπόθητο "ναι", κλείνοντας την πόρτα προς τον Ατλαντικό και τις ομάδες του ΝΒΑ, όπως τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Καθώς και στη Ρεάλ Μαδρίτης που τον ήθελε πάρα πολύ και ο Ετόρε Μεσίνα περίμενε την απάντησή του ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Η ανατροπή έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν μετά το αποτυχημένο ραντεβού της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος του Μπουρούση, Κώστας Παπαδάκης, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό για να γίνει μια νέα προσέγγιση του θέματος. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 15:30 το μεσημέρι και κράτησε για επτά ώρες! Ακόμη και τότε όμως, κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει. Το κλίμα που έβγαινε προς τα έξω ήταν θετικό, έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει την προσφορά του, αλλά αναμενόταν η απάντηση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: