Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Τι γίνεται ρε παιδιά με την αριστερή πλευρά?

Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες ότι ο Ραούλ Μπράβο είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Από την άλλη διαβάζουμε ότι ο Λεονάρντο είναι ο χειρότερος παίκτης από πλευράς φυσικής κατάστασης και μάλιστα μόλις χθες, λιποθύμησε στην προπόνηση! Ενώ ο Ντομί είναι το γνωστό ετήσιο στοίχημα. Δηλαδή ένα ασανσέρ που όταν παίξει 3 συνεχόμενα ματς παθαίνει θλάση.
Και αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιος δουλεύει ποιόν.
Δηλαδή αν μας παρουσιάζετε τον τουρίστα Ρ. Μπράβο σαν μεταμορφωμένο και τον καλύτερο στις προπονήσεις, τότε τα πράγματα δεν πρέπει να είναι καθόλου καλά, όσον αφορά την συγκεκριμένη θέση. Αντίθετα μάλλον θα πρέπει να είναι τραγικά.
Και καλά θα κάνετε να πάτε να αγοράσετε ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ και μάλιστα επειγόντως. Επίσης καλά θα ήταν να πουλήσετε τον Λεονάρντο άμεσα, διότι το παιδί δείχνει ότι δεν μπορεί. Είναι αδιανόητο ένα παιδί 24 ετών να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν τραυματισμό και να μην αντέχει τους ρυθμούς της προετοιμασίας. Αφήστε το παλικάρι να πάει όπου γουστάρει και πάρτε έναν αξιόπιστο μπακ. Άσε που πιάνει και θέση ξένου. Κανονικά έπρεπε ήδη να έχετε πάρει τον Σ. Βενετίδη για την συγκεκριμένη θέση, κατά την γνώμη μου, αλλά τέλος πάντων.
Πάντως με τους 3 προαναφερόμενους η χρονιά δεν βγαίνει. Ας μην γελιόμαστε. Και ας μην κοροϊδευόμαστε. Γι’αυτό αφήστε τις παπαριές που μας πουλάτε ότι ο τουρίστας Ρ. Μπράβο είναι ο κορυφαίος στις προπονήσεις. Γιατί μόλις γυρίσουμε στην Ελλάδα θα αρχίσει πάλι τις γνωστές τους συνήθειες. Δηλαδή τα ξενύχτια, τα ποτά , τις γκόμενες και τα μπάνια. Τίποτα παραπάνω δηλαδή από αυτά που κάνει εδώ και 2 χρόνια στην Ελλάδα. Διακοπές διαρκείας.
Επίσης ας συντομεύσουμε λίγο και το θέμα της απόκτησης αριστερού χαφ, διότι έχουμε μείνει μόνο με τον Ζαϊρί , ο οποίος δεν είναι κιόλας αριστερό αλλά περισσότερο δεξί χαφ.
Αυτά τα ολίγα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: