Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Προς διαζύγιο με Πρίντεζη

Πολύ δύσκολο, έως απίθανο θεωρείται πλέον το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Γιώργος Πρίντεζης να φορά τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν.
Η μεγάλη διαφορά των δύο πλευρών διαπιστώθηκε σε νέα τηλεφωνική επαφή της διοίκησης με τον εκπρόσωπο του 24χρονου φόργουορντ, Γιώργο Δημητρόπουλο.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Δημητρόπουλο ότι προσφέρουν στον πελάτη του 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο, ενώ οι αξιώσεις του διεθνή άσου είναι 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.
 Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασαν τη χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου στα τρία χρόνια και το συνολικό ποσό στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και πάλι η πλευρά του παίκτη δεν έχει δώσει την απάντηση της. 
Το χάσμα φαντάζει αγεφύρωτο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διεθνής φόργουορντ θα αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πρίντεζης περιμένει πλέον να ενημερωθεί από τους Τορόντο Ράπτορς (που το 2007 τον επέλεξαν στο Νο 58 των ντραφτ) αν θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ή κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: