Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Λέτο: Πάω στον ΠΑΟ κατά 90%

Στην αποκάλυψη ότι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Λέτο με δηλώσεις του σε αγγλικά μέσα! «Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό», είπε ο Αργεντινός άσος και συνέχισε: «Η Λίβερπουλ και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και απ΄ ότι ξέρω οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία!», αποκάλυψε ο Λέτο στο «Skysports» και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να παίξω στον ΠΑΟ τη νέα σεζόν είναι πάνω από 90%! Περίμενα πρόταση από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες αλλά δεν έκαναν. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό αλλά από τη στιγμή που δεν με ήθελαν έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου...», κατέλειξε ο Αργεντινός χαφ.

Σχόλιο Sports-blog
Όπως έχουμε γράψει και πολύ παλαιότερα ο Λέτο μπορεί να ξέρει καντάρια μπάλα αλλά την διαφορά στον Ολυμπιακό δεν την έκανε φέτος. Θυμηθείτε τι γράφαμε στην αποτίμηση της χρονιάς. Ότι Τζόλε δεν θα γίνει ποτέ. Μπορεί όταν πρωτοήρθε να έδειξε ψύγματα του μεγάλου ταλέντου του , στην διάρκεια της χρονιάς όμως ήταν μέτριος. Αν μου βρείτε ένα παιχνίδι που να έκανε την διαφορά ή να τα πήρε μόνος του τότε θα συμφωνήσω μαζί σας. Από την στιγμή λοιπόν που η Λίβερπουλ ζητάει αυτά που ζητάει , τα οποία πιστεύω ότι είναι πολλά για τον παίκτη, τότε μάλλον καλά έκανε ο Ολυμπιακός και δεν προχώρησε στην αγορά του παίκτη. Με τα λεφτά που ζητάνε οι Άγγλοι πιστεύω ότι θα βρεθεί καλύτερος παίκτης. Οπότε ας πάει όπου επιθυμεί. Αν θέλει να είναι δευτεροτρίτος τότε ας πάει στον πολυμετωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: