Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ενδιαφέρον για Αλντιτορ

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός παίκτη που κάνει θραύση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο λόγος για τον Τζόσι Άλτιντορ, ο οποίος αγωνίζεται βασικός με τις ΗΠΑ, που θα αντιμετωπίσουν τη Βραζιλία στον τελικό της διοργάνωσης (28/6). 
Ο 20χρονος επιθετικός, που ανήκει στη Βιγιαρεάλ είναι καθαρόαιμο σέντερ φορ, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη. 
Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή, με τις ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο πρώην προπονητής της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ, δεν έχει πρόβλημα να παραχωρηθεί ο Άλτιντορ ως δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αποφασίσουν αν θα κινηθούν επίσημα για τον παίκτη, που ενδιαφέρει τον νταμπλούχο Ελλάδας, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. 
Στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει και αγγλικές ομάδες, που εντυπωσιάστηκαν από τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συζητάει το δανεισμό του Άλτιντορ για ένα χρόνο έναντι 800.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 8 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2010. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να ζητάει 900.000 ευρώ καθαρά για μία σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: