Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Πανηγυρίστε επειδή σας είχε τελευταία του επιλογή

Σεμπάστιαν Λέτο: «Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό αλλά ….θα πάω στον Παναθηναϊκό».
Να τον χαίρεστε παιδιά.
Να τον πάρετε, να τον πληρώσετε και να μην ξεχάσετε να τον αποθεώσετε επειδή σας είχε δεύτερη και μάλλον τελευταία επιλογή του.
Με τέτοιες δηλώσεις παίκτη ο Ολυμπιακός δεν θα αγόραζε ΠΟΤΕ. Όσοι παίζουν στον Θρύλο πρέπει να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να παίζουν στον Θρύλο. Όχι να τον έχουν τελευταία επιλογή τους, μόνο για τα λεφτά. Και πρέπει να το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους, όπως έκανε ο Ντάρμπυσιρ. Που έκανε σαν τρελός για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Και γι’αυτό τον γουστάρω πολύ.
Αυτός είναι ο πολύ απλός λόγος που ο Θρύλος είναι ο κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Επειδή έχει παίκτες που γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα και όχι για την πάρτη τους.
Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά μας από όλους εσάς. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και τίποτε άλλο.
Μπορεί ο Λέτο να ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά μάλλον ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να τον αγοράσει. Μπορεί να είπε ότι είπε μόνο και μόνο για να πιέσει καταστάσεις. Μπορεί, (το πιθανότερο), να είναι απλά η πραγματικότητα. Ότι και να ισχύει από όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τον Ολυμπιακό. Και πλέον δεν υπάρχει ουδεμία πιθανότητα να ξανασχοληθεί μαζί του η ομάδα μας. Όχι ότι ασχολήθηκε βέβαια και ποτέ σοβαρά , όπως αποδεικνύεται. Ας πρόσεχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: