Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Τι θα γίνει ρε παιδιά φέτος? Θα κάνουμε καμιά μεταγραφή?

Ρε μάγκες εκεί στην πλατεία Αλεξάνδρας, για πόσο καιρό ακόμη θα κοιμόσαστε? Από το κακό στο χειρότερο πάμε φέτος. Δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μεταγραφή. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία της νέας σεζόν. Και εσείς όχι μόνο δεν έχετε καταφέρει να αγοράσετε παίκτη αλλά όπως το πάτε θα πουλήσετε και κάποιους από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. (βλέπε Γκαλέτι-Ντουντού).
Αμφιβάλει κανείς ότι αν έρθει νέα πρόταση από Γιουβέντους πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκαλέτι δεν θα τον δώσει ο Κόκκαλης? Με κορδέλα θα τον στείλει στο αεροδρόμιο, όσο και αν λεει ότι δεν πωλείται.
Το ίδιο θα γίνει και με τον Ντουντού αν έρθει ικανοποιητική πρόταση από κάποια ομάδα. Για να δούμε μήπως έρθει πρόταση από Ισπανία μεριά (βλέπε Βιγιαρεάλ του Βαλβέρδε).
Και εμείς καθόμαστε και ψειρίζουμε την μαϊμού και προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες τσάμπα ή δανεικούς. Το τζάμπα πέθανε κύριοι. Πάρτε το χαμπάρι.
Εδώ και 1,5 μήνα διαπραγματεύεστε με την Μπλάκμπερν (για Ματ), Λίβερπουλ (για Λέτο), Μπεσίκτας (για Μπομπό) και είσαστε ακόμη εκεί που είχατε ξεκινήσει. Δηλαδή στο απόλυτο μηδέν. Τι στο διάολο κάνετε τόσο καιρό? Μας δουλεύετε?
Το ξέρετε ότι ρισκάρετε ολόκληρη την χρονιά με την απαράδεκτη κωλυσιεργία σας? Έχετε συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα που έχει η επόμενη χρονιά για την ομάδα?
Η χρονιά που ξεκινάει σε λιγότερο από 1 εβδομάδα μπορεί να αποφέρει στον Ολυμπιακό περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ εύκολα χρήματα μόνο από την ΟΥΕΦΑ. Με την βασική προϋπόθεση ότι θα μπει φέτος στους ομίλους του Champions League και θα πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα, οπότε θα παίξει απευθείας στους ομίλους της μεθεπόμενης χρονιάς.
Το έχετε καταλάβει? Αν φέτος δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις τότε είναι πιθανόν η ομάδα χάνοντας αυτά τα χρήματα να μπει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Και τα πέτρινα χρόνια θα φαίνονται πολύ κοντινά σε τέτοια απευκταία πιθανότητα.
Ήδη με 1 χρονιά αποχής από τους ομίλους ο Σωκράτης κοντεύει να κηρύξει σε πτώχευση τον Ολυμπιακό. Σκεφτείτε να μην πάρει και τα χρήματα που αναφέρω παραπάνω του χρόνου, τι θα γίνει. Λουκέτο θα βάλει στην ΠΑΕ.
Άσε που αν δεν τα πάρεις εσύ αυτά τα χρήματα, θα τα πάρει ο άμεσος ανταγωνιστής σου. Και θα τον κοιτάς με τα κιάλια μετά.
Άρα τα συμπεράσματα δικά σας.
Ξυπνήστε λοιπόν επιτέλους και πάρτε κανένα παίκτη γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά φέτος.
Πείτε με γκρινιάρη αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η ομάδα έχει μείνει με 15-16 αξιόμαχους παίκτες. Και όπως φαίνεται με αυτούς θα παίξει τους προκριματικούς αγώνες. Ο Θεός βοηθός. Μόνο αυτό έχω να πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: