Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 αντί για 5-1

Ο Ολυμπιακός νίκησε το παραρτημα της Κρήτης με 2-1 αλλά δεν ικανοποίησε το λαϊκό αίσθημα που απαιτούσε πολλά γκολ και παραδειγματική τιμωρία στους δρεπανοφόρους παίκτες του ΟΦΗ.
Χάθηκαν και πάλι εκπληκτικές ευκαιρίες για γκολ όπως και πέναλτι για άλλη μια αγωνιστική. Το πέναλτυ χτύπησε αυτή την φορά ο Ντιόγο αλλά ήταν κακοχτυπημένο. Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το θέμα φέτος.
Οσον αφορά το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος από το πρώτο δευτερόλεπτο και έκανε τον ΟΦΗ να μοιάζει με ομαδούλα. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι Κρητικοί ήταν το γνωστό αντιαθλητικό παίξιμο. Αλλά και πάλι ένας ελεεινός διαιτητής τους άφησε ατιμώρητους.
Μιλάμε για τσεκούρια και δολοφόνους εκ προμελέςτης. Ρουμπάκης και Τριανταφύλου έπρεπε να είχαν αποβληθεί περισσότερη από μξια φορα. Αλλά........
Κατά τα άλλα ο Θρύλος δημιουργησε και πάλι πολλές ευκαιρίες αλλά έβαλε λίγα γκολ. Και σε αυτό πρέπει να δουλέψουν παραπάνω , όπως και να αγορασθεί ένας ακόμη επιθετικός επειγόντως.
Την εμφανισή του έκανε στο γήπεδο κλαι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο επί ένα τρίλεπτο.
Με τη σημερινή νίκη η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αν υπολογιστεί και η ήττα του Παναθηναϊκού στην Κρήτη από τον Εργοτέλη.
Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ντιόγο και Γκαλέτι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλίτσιος, Όσκαρ (63' Γκαλέτι), Ντιόγκο, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ντουντού, Λέτο (75' Τζόρτζεβιτς), Μπελούτσι (87' Μενδρινός), Πάντος.

ΟΦΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάλαρζ, Αρβανίτης (76' Βενέτης), Σίμιτς, Πόποβιτς, Μπερτίν, Ρουμπάκης (36' Ταραλίδης), Πακίτο, Μπεθάρες, Σουλεάπ (62' Πέσιτς), Κουνενάκης, Κορνέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: