Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ολυμπιακός-ΠΑΟ χωρίς ανάσα μέσα σε ένα μήνα

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ θα βαρεθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι μέσα στον Φεβρουάριο, σε όλα τα σπορ. Συγκεκριμένα θα βρεθούν αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο.
Η κλήρωση των προημιτελικών του CEV Cup, έφερε αντιπάλους ΠΑΟ και Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια, με έπαθλο το εισιτήριο στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. Πρώτο ματς στις 10 Φεβρουαρίου στη Γλυφάδα και μια εβδομάδα μετά (17/2) θα γίνει η ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη.
Στις 25 Φεβρουαρίου, για το πρωτάθλημα του πόλο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του επεισοδιακού αγώνα στο κλειστό του Χαλανδρίου, στον πρώτο γύρο.
Στο μπάσκετ οι μονομαχίες των δυο ομάδων, αναμένονται με μεγαλύτερο ενδιαφέρουν διότι θα κρίνουν όλους τους τίτλους της χρονιάς. Καταρχήν θα αναδειχθεί ο φετινός Κυπελλούχος, αφού στις 21 του μηνός, στο κλειστό του Ελληνικού Ολυμπιακός και ΠΑΟ θα μονομαχήσουν για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Οκτώ μέρες αργότερα (1/3) οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο ΣΕΦ, για την 20ή αγωνιστική της Α1, όπου κατά 90% θα μάθουμε ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ!

Την ίδια μέρα (1/3) υπάρχει στο Καραϊσκάκη το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Superleague, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και φιλοξενούμενο τον Παναθηναϊκό.

Οπως καταλαβαίνετε αναμένεται ένας καυτός μήνας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: