Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ποιους είδε ο Νινιάδης στην Βραζιλία

Tους Ντάιρο Πινιέιρο Σαντάνα (Γκουαρανί) και Ντακομπέρτο (Σάο Πάουλο) είδαν αγωνιζόμενους στη Βραζιλία οι Ανδρέας Νινιάδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για να σχηματίσουν καλύτερη γνώμη για την αξία τους.
Τον Ντάιρο της Γκουαρανί παρακολούθησε ο Νινιάδης. Ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού έχει σε εκτίμηση τον νεαρό φορ και θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Ντιόγκο. Για αυτό το λόγο πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, πριν εκτοξευθεί η τιμή του στα ύψη, όπως έγινε από πέρσι το χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι με τον Ντιόγκο.

Την αναμέτρηση της Σάο Πάουλο με την Ιτουάνο παρακολούθησε ο Μπάντοβιτς. Ο 25χρονος Νταγκομπέρτο είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους πρωταθλητές, τα χρήματα που ζητά η ομάδα του, όμως, είχαν κριθεί υπερβολικά.

Τέλος, ένας από τους δύο σκάουτερ του Ολυμπιακού, μάλλον ο Νινιάδης, θα παρακολουθήσει σήμερα αγωνιζόμενο τον Ραφαέλ Κοέλιο, της Φιγκεϊρένσε.
Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση σέντερ φορ, μόλις 20 ετών, που η υπόθεση του μπορεί τελικά να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: