Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Τζανίρο Πάργκο ή Χόλις Πράϊς για Θρύλο?

Αυτή τη στιγμή η οικονομική κρίση αναγκάζει τις ρωσικές ομάδες να βγάλουν παίκτες στο σφυρί. Ετσι οι καλοί τους παίκτες και κυρίως οι ακριβοπληρωμένοι Αμερικανοί ετοιμάζονται για την έξοδο από το Ρωσικό πρωτάθλημα.

Ενα από αυτούς, ο Τζανίρο Πάργκο ύψους 1.88 γκαρντ της Δυναμό Μόσχας αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι", θέλουν να φέρουν στην ομάδα τους τον Αμερικανό άσο παρά το γεγονός πως ο παίκτης είναι με συμβόλαιο στον Ρωσικό σύλλογο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Εξάλου είναι ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό. Πάντως η περιπτωσή του φανταζει αρκετά δύσκολη.
Ενώ και ο Χόλις Πράις θεωρείται ήδη παρελθόν και τα δημοσιεύματα εκ Ιταλίας αναφέρουν ότι κατευθύνεται προς το Μιλάνο και την Αρμάνι Τζινς (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top-16). Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι τελειωμένο, ειδικά αν οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να πουν κάτι για αυτό.

Οπότε ο Πράις που βρίσκεται στη λίστα του Παναγιώτη Γιαννάκη εδώ και αρκετά χρόνια (πριν κάνει το "μπαμ" με τη Λιέτουβος Ρίτας στην Ευρωλίγκα) είναι η ιδανική λύση αν προσπελαστεί το εμπόδιο των Μιλανέζων. Για να δούμε τελικά τι θα γίνει στο τέλος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: