Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός 76-74

Την ήττα γνωρισε πάλι εκτός έδρας ο Ολυμπιακός από την Μιλάνο με 76-74, για τον πρώτο αγώνα της φάσης του Top 16 της Euroleague.
Στα πρώτα 2 δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός παρουσίασε το γνωστό κακό του πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια, με ανύπαρκτη άμυνα και με κακιστες επιλογές στην επίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο 4ο δεκάλεπτο έπαιξε λίγο καλύτερα και κατάφερε να φέρει το ματς στον πόντο αλλά μια σειρά από ηλίθιες επιλογές (τρίποντα χωρίς λόγο που δεν μπήκαν ποτέ), δεν του επέτρεψαν να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα.
Ενώ και στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Γκρηρ επιδόθηκε στο γνωστή βλακώδη συνηθειά του να τρακάρει πάνω στους αμυντικούς των αντιπάλων, έστω και αν του έγινε φάουλ που δεν σφυρίχθηκε ποτέ.Η ουσία είναι ότι χάθηκε ο αγώνας. Για πολλοστή φορά.
Για άλλο ένα σοβαρό ματς οι Γκρηρ και Βούισιτς ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Ας τους στείλουν στο σπίτι τους να υσυχάσουμε. Ειλικρινά δεν μπορώ να τους βλέπω άλλο. Μιλάμε για μαύρα χάλια. Ο Αμερικάνος είναι τελείως ηλίθιος ώρες ώρες και πουλάει τις επιθέσεις, ενώ ο Κροάτης δεν μπορεί να πηδήξει πλέον ούτε εφημερίδα. Οσο για τον Παπαλουκά, εξακολουθεί να διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Σκιά του καλού εαυτού του είναι στα δύσκολα ματς.
Οπως και ο προπονητής της ομάδας Π. Γιαννάκης.
Η ευθύνη για τα φετινά χάλια σε σχέση με το υλικό που διαθέτει, είναι αποκλειστικά δική του. Εχει μια ομάδα 35 εκατομυρίων και δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Μήνα με τον μήνα ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος. Εκτός έδρας ειδικά είναι ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!
Μηπως να ψάξουμε για κάποιον καλύτερο? Επιμένω εγώ πάντως.
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Ας το καταλάβουν όλοι.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 7, Πελεκάνος 5, Βούιτσιτς 10, Μπουρούσης 4, Χαλπερίν 7, Γκριρ 6, Πρίντεζης 22, Έρτσεγκ 2, Τεόντοσιτς 0, Σχορτσανίτης 4, Πάργκο 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: