Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Πάρτε επιτέλους παίκτες!!

Αρκετά με το φετινό ανέκδοτο των χειμερινών μεταγραφών. Φτάσαμε ήδη 4 ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ακόμη στον Ολυμπιακό δεν ξέρουν ποιόν παίκτη θέλουν να πάρουν, αν θέλουν να πάρουν κάποιον τελικά.
Από το κακό στο χειρότερο πάμε τις τελευταίες ημέρες. Από εκεί που λέγανε ότι ο Φαρίας είναι κλεισμένος φτάσαμε να κυνηγάμε έναν επιθετικό που παίζει στην Βραζιλία, για να τον πάρουμε τζάμπα!!! Μπορεί όντως να βγει καλή κίνηση αλλά δεν είναι αντιμετώπιση αυτή από την διοίκηση να ψάχνει παίκτες των 100.00 ευρώ. Ημαρτον ρε παιδιά!!
Εκείνον τον Νινιάδη τι τον έχετε στείλει στην Βραζιλία? Για να πίνει Καϊπιρίνιες ή για να βρει κανεναν παίκτη? Αν δεν θέλετε να πάρετε κανέναν από αυτούς που προτείνει μην τον στέλνετε καθόλου. Και μην μας δουλεύετε άλλο!!! Σας είχε προτείνει και τον Ντιόγο με 1.000.000 και εσείς τον πήρατε 2 χρόνια μετά με 10.000.000. Ωραία κίνηση.
ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ.
Δεν βλέπετε ότι ο Ντιόγο είναι έτοιμος να σκάσει, ενώ κινδυνεύει σε καθε ματς να τραυματιστεί σοβαρά από τα σκληρά μαρκαρίσματα? Ποιός είναι πίσω από αυτόν? Ο κανένας.
Δεν βλέπετε ότι ο Ντουντού είναι στα όρια της κατάρευσης? Και ποιός είναι ο πίσω από αυτόν? Ο τραυματίας Στολτίδης, ο Γ. Παπαδόπουλος που δεν τον εμπιστεύονται και ο ανεπαρκής Πατσατζόγλου.
Δεν βλέπετε ότι μετά τον Γκαλέτι είναι το χάος από δεξιά?
Δεν βλέπετε ότι χρειάζεται ενισχυση η ομάδα? Αν δεν το βλέπετε τότε από εδώ και πέρα εσείς έχετε την ευθύνη για ότι συμβεί.
Εσείς θα έχετε και την ευθύνη αν αποφασίσει να φύγει ο Βαλβέρδε. Δεν είναι ηλίθιος ξέρετε. Βλέπει με τι έχει να κάνει και πως τον δουλεύουν ψιλό γαζί από την διοίκηση. Φωνάζει για παίκτες της προκοπής και αυτοί του προτείνουν φτηνό κρέας.
Σιγά να μην μείνει εδώ και του χρόνου. Θα πάει στην Ισπανία και θα είναι και άρχοντας.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΜΕΣΑ. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ.
Αργήσατε όπως πάντα. Οπως το καλοκαίρι που η αργοπορία σας στοίχισε στην ομάδα τον αποκλεισμό από την κορυφαία διασυλογική διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: