Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Παπαλουκάς: Τα λάθη δεν συγχωρούνται

O Θοδωρής Παπαλουκάς έγραψε στο blog που διατηρεί και τόνισε πως από εδώ και πέρα τα πράγματα σε όλες τις διοργανώσεις θα είναι πολύ δύσκολα, γι’ αυτό και η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα πρέπει να μειώσει τα λάθη της στο παρκέ, ώστε να διεκδικήσει τους τίτλους.
«Έχουμε μπει στη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ακολουθούμε το σωστό μονοπάτι. Με εξαίρεση φυσικά την εντός έδρας ήττα από την Λε Μαν, η οποία δεν επηρέασε βαθμολογικά τον Ολυμπιακό. Πήραμε δύο πολύ δύσκολες νίκες στο Μαρούσι και προχθές στο Αλεξάνδρειο επί του Αρη.

Και στα δύο αυτά παιχνίδια δεν είχαμε σπουδαία απόδοση, βρήκαμε όμως τον τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό είναι πλέον το πιο σημαντικό. Το αποτέλεσμα. Μέσα από τέτοιες δύσκολες νίκες σφυρηλατείται ο χαρακτήρας της ομάδας.

Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο, την Κυριακή στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι επειδή, κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το top «16» της Ευρωλίγκας, που ξεκινά την Πέμπτη με την αναμέτρησή μας στο Μιλάνο με την Αρμάνι. Μπαίνουμε πλέον σε μία φάση, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις μας, όπου τα λάθη στο παρκέ πλέον θα κοστίζουν ακριβά και δεν θα συγχωρούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: