Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κόκκαλης κατά Βότση

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον συντάκτη της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Γεώργιο Βότση, σχετικά με άρθρο του στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Η επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη αναφέρει χαρακτηριστικά:

Aγαπητέ κ. Βότση,

Σε κείμενό σας στην Ελευθεροτυπία της Δευτέρας, 26-01-2009, με τίτλο «Το ΣΤΕ στόχος χουλιγκανικής τρομοκρατίας» μεταξύ άλλων αναφέρεστε και στην κατασκευή του Γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων « Αθήνα 2004».
Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιείτε την φράση «διακομματικός μπουναμάς στον Σωκράτη Κόκκαλη, με λαθροχειρίες της Κυβέρνησης Σημίτη», προσπαθώντας ίσως σε έναν βαθμό να εξισώσετε την περίπτωση του Γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης με αυτή του Βοτανικού.
Σας ζητώ, θεωρώντας υποχρέωση κάθε αξιόπιστου και έντιμου δημοσιογράφου, όπως πληροφορήσετε εμένα, το σύνολο των πολιτών, αλλά και τους εκατομμύρια γαύρους στους οποίους και εσείς όπως αναφέρετε ανήκετε, για το είδος του μπουναμά της όποια Κυβέρνησης προς εμένα προσωπικά ή τον Ολυμπιακό σε σχέση με την υπόθεση του Γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης.

Καθώς ειλικρινά πιστεύω, ότι η υπόθεση του γηπέδου του Ολυμπιακού δεν περιείχε κανενός είδους μπουναμά ή τις οποιεσδήποτε λαθροχειρίες από κανέναν, θα περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δικές σας πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Με Ολυμπιακούς Χαιρετισμούς
Σ.Π. Κόκκαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: