Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Η Αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 24/1, 19:00 στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») αγώνα με τον ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Σίσιτς ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ο Ντομί που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ήρθε στο Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Κ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Όσκαρ, Μήτρογλου, Μενδρινός, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι και Αντζας.

Εκτός αποστολής είναι οι Στολτίδης και Σίσιτς που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, ο Ντομί που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ο τιμωρημένος με μια αγωνιστική Α. Παπαδόπουλος, και οι Γ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Παναγόπουλος και Τοροσίδης.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν αύριο στις 10:30", αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: