Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Γκαλέτι: Το γκολ και ο τίτλος αφιερωμένα στον Ντάρκο

Δηλώσεις έκανε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και αφιέρωσε το γκολ και τον επερχόμενο τίτλο στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

«Αφιερώνω αυτό το γκολ και το πρωτάθλημα, εφόσον το κατακτήσουμε, στον Ντάρκο. Είναι καλός φίλος και χαιρόμαστε που είναι κοντά μας. Το πρωτάθλημα που θα κατακτήσουμε, θα είναι και αυτό δικό του», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαλέτι, για να αναφερθεί στον αγώνα:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα πούμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα, μόνο όταν θα το έχουμε κατακτήσει και μαθηματικά. Είμαστε καλύτεροι και αναμφίβολα έχουμε τον πρώτο λόγο. Όντως, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο γήπεδό μας τελευταία, για τον λόγο ότι οι αντίπαλοί μας παίζουν κλειστά στις γραμμές.

Είναι γεγονός ότι σε κάποια παιχνίδια το έργο μας δεν ήταν εύκολο, αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Το γεγονός ότι είμαστε οι καλύτεροι, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Αξίζουμε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα και το αποδεικνύουμε, παίρνοντας εύκολα ή δύσκολα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: