Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Γιαννάκης: Οι αριθμοί δείχνουν ότι είμαστε ανώτεροι!!!

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ήταν ένα επιθετικό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε νευρικά με πολλά λάθη και δώσαμε το πλεονέκτημα στην Αρμάνι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, οι αριθμοί δείχνουν ότι είμαστε ανώτεροι, αλλά στο τέλος χάσαμε. Δεν ξεκινήσαμε με νίκη όπως θέλαμε τη δεύτερη φάση αλλά τουλάχιστον κρατάμε τη θέληση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ήττα αυτή δεν θα σταματήσει την προσπάθειά μας».

Ενώ από τους παίκτες είπαν:
Γιόταμ Χαλπερίν: «Η Αρμάνι νίκησε δίκαια. Ήταν επιθετική και είχε το ρυθμό στο παιχνίδι. Εμείς επιστρέψαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Η απουσία του Τσίλντρες, ο οποίος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για μας γιατί διαθέτουμε πολλούς καλούς παίκτες. Δεν ξέρω αν ήταν φάουλ η τελευταία φάση, αυτό που ξέρω είναι ότι είχαμε την κατοχή και δεν εκδηλώσαμε επίθεση. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Γιώργος Πρίντεζης: «Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως θα παίξει η Αρμάνι αλλά μας έλειψε η συγκέντρωση. Ίσως αν είχαμε ξεκινήσει πιο νωρίς την αντεπίθεση, να παίρναμε το παιχνίδι. Υπάρχουν άλλα πέντε ματς και δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει όμως να παίζουμε με πιο πολύ πάθος».

Σχόλιο Sports-blog
Δεν μας παρατάς ρε Γιαννάκη λεω εγώ με τι παπαριές σου?
Ακου εκεί οι αριθμοί λένε ότι είμαστε καλύτεροι!!
Δεν τα βλέπεις τα χάλια μας μέσα στο παρκέ? Πλάκα μας κάνεις 5 μήνες τώρα? Εσύ δεν έλεγες ότι τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός θα παίζει σούπερ μπάσκετ? Ποιος τα έλεγε ? Εγώ μήπως? Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να παίξουμε μπάσκετ της προκοπής? Να φέρουμε τον Κόμπι Μπραϊαντ?
Άντε παράτα μας επιτέλους. Δικαιολογίες και μεγάλα λόγια.......Από πράξεις μηδέν.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ.
Τυχόν αποτυχία φέτος να έχεις υπόψη σου δεν πρόκειται να συγχωρηθεί από τον κόσμο της ομάδας. Όχι άλλο πια. Τα ψέματα τελείωσαν!
Είσαι λίγος για τον Ολυμπιακό των ονείρων μας. Δυστυχώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: