Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ανακοινώθηκε ο Πάργκο από τον Ολυμπιακό

Με 20 βαλίτσες, ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό σήμερα το μεσημέρι και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:
“Πριν από δύο χρόνια δεν ήταν καλές οι συγκυρίες για να έρθω στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες". Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, σε οργάνωση και επαγγελματισμό. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδικεί".
"Δεν θα έχουμε κανέναν πρόβλημα κι ας παίζουμε στην ίδια θέση. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όπως μεγάλος παίκτης είναι και ο Τσίλντρες. Μαζί θα προσπαθήσουμε για τους στόχους του Ολυμπιακού" ανέφερε για τον Λυν Γκρηρ.
Στην αρχή της σεζόν ήταν όλα πολύ καλά στη Μόσχα, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες με ανάγκασαν να σκεφτώ την αποχώρησή μου από τη Ντιναμό. Δεν σκέφτηκα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, παρά το ενδιαφέρον των Νικς. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το ΝΒΑ και στην Ευρώπη θα γίνω καλύτερος παίκτης. Ήρθα στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, για την οποία ο Πέτζα μου έχει πει πολλές φορές πόσο όμορφη χώρα είναι".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Τζανίρο Πάργκο. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα ως το τέλος της σεζόν».

Who is Who
ΟΝΟΜΑ: Τζανίρο Πάργκο
ΥΨΟΣ: 1.88
ΗΜ. ΓΕΝ.: 22/10/1979
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΗΠΑ
ΘΕΣΗ: Γκαρντ
Προηγούμενες Ομάδες: Neosho County CC (1998-00), Arkansas (2000-02), Λος Αντζελες Λέικερς (2002-04), Τορόντο Ράποτορς (2004), Σικάγο Μπουλς (2004-06), Νιου Όρλεαν Χόρνετς (2006-08), Ντιναμό Μόσχας (2008-09).

Δεν υπάρχουν σχόλια: