Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ερυθρόλευκα νέα

Κανονικά στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Σαββατιάτικο (19:00, NET) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ αναμένεται να τεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λεονάρντο.

Ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πως ο Ιεροκλής Στολτίδης θα είναι έτοιμος να λάβει μέρος στην δύσκολη μάχη με την Σεντ Ετιέν για τον θεσμό του Κυπέλλου UEFA. Ο Ιέρο θα ανεβάσει ρυθμό, ξεκινώντας τρέξιμο και στη συνέχεια θα δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάσταση, αφού έχει μείνει πίσω στον συγκεκριμένο τομέα.

Σε ότι αφορά τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο διεθνής άσος είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως οι δύο άνδρες τα είπαν για την ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου ανασταλτικού μέσου.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης αισιοδοξεί ότι όλα θα πάνε καλά και με τον Παρασκευά Άντζα, κατόπιν και προσωπικής του επαφής με τον παίκτη. Εξάλλου, υπάρχει η πληροφορία ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό για κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που βρίσκονται στην Βραζιλία και «τσεκάρουν» νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ντάιρο Πινιέιρο Σαντάνα (της Γκουαρανί), Νταγκομπέρτο (της Σάο Πάουλο) και Ραφαέλ Κοέλιο (της Φιγκεϊρένσε). Οι δύο σκάουτερ των Πειραιωτών θα προσπαθήσουν να κλείσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με δανεισμό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή αγορά του, αφού υπάρχουν ενδιαφέρουσες και φθηνές περιπτώσεις. Η μεταγραφή ενός επιθετικού στον Ολυμπιακό αναμένεται να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε μια κουβέντα με τους συνεργάτες του για την κούραση που παρουσιάζει ο Ντιόγο, καθώς και ο προπονητής του Ολυμπιακού αναγνωρίζει ότι ο Ντιόγο είναι κουρασμένος. Αυτό σημαίνει, πιθανόν, ότι ο Βαλβέρδε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο ξεκούρασης στον Βραζιλιάνο άσο και ίσως αυτό να γίνει στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Μήτρογλου, χρησιμοποιώντας το νεαρό επιθετικό στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: