Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ποινή μιας αγωνιστικής σε 11 παίκτριες του «τριφυλλιού» για το «ΤΣΟ & ΛΟ»

Ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ, Δημήτρης Λευκός, στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού, Τότσκο, Φερνάντεζ, Τομάσεβιτς, Χατζηνίκου, Τζανακάκη, Μυλωνά, Σαπαρέφσκα, Σάκουλα, Κουτουξίδου, Παπαγεωργίου και Ντουμιτρέσκου, για την ενέργειά τους να εμφανιστούν φορώντας μπλούζες με υβριστικό περιεχόμενο, μετά τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ακόμη, το δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αυστηρή έγγραφη επίπληξη στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου υποχρεούται να δημοσιεύσει σε δύο εφημερίδες με πανελλήνια κυκλοφορία επίσημη ανακοίνωση, με την οποία θα καταδικάζει το γεγονός, αναφέροντας πως «... η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τις παραπάνω εγκαλούμενες αθλήτριες, την 27/4/2009 κατά την τελετή απονομής του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, κατόπιν προτροπής των φιλάθλων φόρεσαν μπλουζάκια πράσινου χρώματος με το σύνθημα «ΤΣΟ και ΛΟ», σύνθημα το οποίο είναι υβριστικό και ότι θα προσπαθήσει να αποφύγει παρόμοιες ενέργειες των αθλητριών της στο μέλλον».

Σχόλιο Sports-blog
Πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη αθλητικοί δικαστές που τιμούν το λειτούργημα τους και δεν δέχονται αστείες δικαιολογίες του τύπου ότι τα αρχικά ΤΣο & ΛΟ σημαίνουν Τσολιάς και Λοχίας που μας είπαν οι αστείοι του γυναικείου ΤΑΠ ΠΑΟ. Γιατί αυτοί μας περνάνε μάλλον για ηλίθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: