Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 5-8 πόλο ανδρών

Ο Ολυμκπιακός έκανε το αυτονόητο. Πήγε στην Νέα Σμύρνη και νίκησε το Πανιώνιο με 8-5 κάνοντας το 2-0 στην σειρά των τελικών και την Κυριακή παίρνει το πρωτάθλημα πόλο αήττητος στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-1, 0-2, 3-3

ΤΑ ΓΚΟΛ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοκκινάκης 2, Λιοτσάκης, Παπαδόγκωνας, Μιράλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χατζηθεοδώρου 3, Ντόσκας 2, Γ.Αφρουδάκης, Χρ.Αφρουδάκης, Σάντα

Ο Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για τον αγώνα, αλλά δυστυχώς είπε πράγματα τα οποία θα πρέπει να προβληματίσουν ορισμένους.

"Έχουμε κάνει τις δύο από τις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε και μας λείπει άλλη μία σε τρία παιχνίδια. Αυτό που προέχει σε αυτή τη σειρά είναι να νικήσουμε για τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας, γιατί έτσι έχουμε συμφωνήσει. Έχουμε συμφωνήσει ότι θα κατέβουμε για την ιστορία τη δική μας και του συλλόγου, που έχουμε την τιμή να είμαστε και έχουμε τιμήσει κιόλας. Δυστυχώς η απαξίωση όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά επιδεινώνεται κιόλας.

Είμαστε ολομόναχοι από την αρχή της σεζόν. Το στοίχημα για μας είναι να κερδίσουμε τους εαυτούς μας και αν το κάνουμε θα νικήσουμε τον Πανιώνιο, όχι 3-0 αλλά 33-0. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που ασχολούνται ή δεν ασχολούνται, αγαπούν την ομάδα ή δεν την αγαπούν, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν να δουν τι θα κάνουν του χρόνου. Ας κάνουμε μία νίκη να τελειώσουν όλα καλά, για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους εαυτούς μας και την ιστορία του συλλόγου μας".

Και βέβαια είναιο ντροπή η ομάδα πόλο του ολυμπιακού που φέτος έχει 1 μόνο ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη να παραμένει απλήρωτη. Πρέπει επιτέλους όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: