Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

ΤΟ ΘΕΜΑ
Μία ακόμη κούπα ακολούθησε αυτή την εβδομάδα τη γνωστή διαδρομή προς τον Πειραιά και την τροπαιοθήκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μία κούπα ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ από την ομάδα πόλο γυναικών. Ο Χάρης Παυλίδης και οι πολίστριες μας υπερκέρασαν κάθε δυσκολία, υπερπήδησαν κάθε εμπόδιο και κυριολεκτικά …βούλιαξαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βουλιαγμένη μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα που χάρισε σε όλους μας μοναδικές στιγμές. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ζουν πλέον το δικό τους όμορφο όνειρο σε μία πραγματικά ονειρεμένη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χρονιά η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Πλησιάζουν οι διοργανώσεις των πρωταθλημάτων κολύμβησης και στίβου στις οποίες ελπίζουμε να «αυγατίσουν» οι φετινοί μας τίτλοι ενώ στην τελική ευθεία πέρασε και το πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών. Μπορεί κάποιοι να έχουν ξεγράψει από το βράδυ της Πέμπτης την ομάδα μπάσκετ όμως ας κάνουμε λίγο υπομονή γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα δύσκολα και με την πλάτη στον τοίχο ξέρει να αντιδρά.
«Ερυθρόλευκες Ειδήσεις»
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει στις 13:00 το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αμέσως μετά στις 14:30 ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου του Σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης».

Την ίδια ημέρα στις 21:30 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΠΑΟ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου(22/5) θα αναχωρήσει για την Πάτρα η αποστολή της ομάδας πόλο για τον 2ο ημιτελικό με την ΝΕ Πατρών που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς αγώνες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κ.Ο.Ε. οι τελικοί αγώνες των πλέι οφ της Α1 πόλο θα διεξαχθούν στις 27, 29 και 31/5. Σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή αυτοί θα γίνουν στις 2 και 4 Ιουνίου. Η ομάδα μας έχει το αβαντάζ έδρας.

Στην 3η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Αιμίλιος Παπαθανασίου που συμμετέχει στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο ΙΕΡ της Γαλλίας. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας που αγωνίζεται πλέον στα σκάφη τύπου Σταρ, εκτινάχθηκε 7 ολόκληρες θέσεις καθώς μία ημέρα πριν βρισκόταν, μαζί με το πλήρωμα του Ακη Καρνούτσο, στην 10η θέση.
Μετά τον Λεονάρντο Καλντέιρα η ομάδα βόλεϊ ανδρών απέκτησε και τον διεθνή Γερμανό πασαδόρο, Σιμόν Τίσερ που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές και ανανεώσεις των μελών μας στα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς, 09:00-17:00). Με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οι εγγραφές και οι ανανεώσεις θα πραγματοποιούνται και στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης».
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συνδρομή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης μελών: 2104138950.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: